Start

   Kalender

                              Film i Nordborg Bio

Info

Kontakt os

 

G l e m m e b o g e n

2009

 
Uge 52/53 Spilletider

Om filmen

 

 

Genre: Thriller

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 21. december

Tirsdag 22. december

Onsdag 23. december

Torsdag 24. december Lukket

Fredag 25. december Lukket

Lørdag 26. december

Søndag 27. december

Mandag 28. december

Tirsdag 29. december

Onsdag 30. december

Torsdag 31. december Lukket

Fredag 1. januar

Lørdag 2. januar

Søndag 3. januar

 

Billetpris, kr. 75

Spilletid ca. 2 t. 30 min.

 

 

Aldersgrænse 15 år

 

 

 

 

 

Luftkastellet der blev sprængt

Lisbeth Salander ligger på hospitalet. Hun har fået et skud i hovedet og er hårdt såret. Samtidig må hun kæmpe mod anklagerne om et tredobbelt mord. Journalisten Mikael Blomkvist forsøger at overbevise politiet og anklagemyndigheden om Lisbeths uskyld. Forklaringen skal findes i Lisbeths fortid, og den viser desuden en sammensværgelse blandt meget magtfulde mennesker.

 

 

G l e m m e b o g e n

2010

 
Uge 1 Spilletider

Om filmen

 

 

Genre: Action-eventyr

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 4. januar

Tirsdag 5. januar

Onsdag 6. januar

Torsdag 7. januar

Fredag 8. januar

 Lørdag 9. januar Lukket

Søndag 10. januar

 

Billetpris, kr. 70

Spilletid ca. 2 t. 41 min.

 

Vises uden pause

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

Forventningerne til James Camerons kommende film er enorme. I mere end 14 år har Avatar været undervejs, og den længeventede storfilm markerer derfor James Camerons filmiske comeback siden Titanic i 1997. Historien foregår i den fremmedartede og tryllebindende måne kaldet Pandora. Her lever mere end tre meter høje, blå, menneskelignende væsner, Na’vi. Denne fremmede verden er rig på fantasifulde landskaber, væsener og ukendt beplantning. Mennesker kan ikke ånde den pandoriske luft, så de udvikler genetiske hybrider af mennesker, kaldet avatarer, som kan kontrolleres via en mental forbindelse på jorden. Avatar er historien om den tidligere soldat, Jack, der i skikkelse af sin avatar kastes ud på dannelsesrejse gennem Pandoras forunderlige verden.

YouTube - Avatar Movie Trailer [HD]

Politiken skriver 21/12:

Avatar sælger mere end Star Wars.

I fredags havde James Camerons comebackfilm 'Avatar' premiere i mere end 100 biografer i Danmark. Med en omsætning på mere end 10 mio. kroner er 'Avatar' den mest sælgende åbningsfilm fra filmselskabet Twentieth Century Fox nogensinde i Danmark.

Slår Star Wars
Filmen har kostet mindst 230 millioner dollar (1,1 milliarder danske kroner) at producere, er hermed foran samtlige tidligere top 5 publikumssucceser fra Fox.
'Avatar' slår bl.a. Star Wars Episode 1, 2 og 3 (sidstnævnte åbnede med 8,3 mio kr. i 2003), 'Die Another Day' (der åbnede med 6,1 mio kr i 2003) og 'Ice Age 2' (der åbnede med næsten 7,8 mio kr i 2006).

 

 

Uge 2 Spilletider

Om filmen

 

 

Genre: Drama - Komedie

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 11. januar

Tirsdag 12. januar

Onsdag 13. januar

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 56 min.

 

 

Aldersgrænse 7 år 

 

 

En filmelskerfilm

Nordborg Bio byder

alle tre dage på

et lille glas engelsk øl

 

Endelig en mandefilm!

 

- tag konekæresten med.

Tving hende til at se en rigtig god film!

- hun vil nyde det!

 

Q, Lizl Rand: Sjældent har jeg set en film, der som

Looking for Eric både får mig til at græde, grine og bare elske livet. Tag ind og se den. I vil være fantastisk underholdt!

Birgitte Grue, BT: En feel-meget-meget-good film"

Erik Jensen, Politiken:

I sin mest muntre og optimistiske film lader britiske Ken Loach fodboldikonet Eric Cantona hjælpe den lille mand såvel i kærligheden som til sejr mod bøller.

 

Handlingen:

Hyppige panikanfald, to umulige stedsønner og savnet af den dejlige dame, han forlod i et svagt øjeblik for 30 år siden, gør hverdagen til en prøvelse for postbuddet Eric. Redningen kommer fra en uventet kant, da selveste Eric Cantona, Manchester Uniteds gamle fodboldlegende, træder ned fra idolplakaten på væggen for at uddele obskure visdomsord til den plagede postmand!

 

YouTube - Looking For Eric trailer

YouTube - Eric Cantona - Irish Premiere of Looking For Eric

Uge 2/3 Spilletider

Om filmen

 

Genre: Thriller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Torsdag 14. januar

Fredag 15. januar

 Lørdag 16. januar Lukket

Søndag 17. januar

Mandag 18. januar

Tirsdag 19. januar

Onsdag 20. januar

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 2 t. 10 min.

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

Uddrag af Nikolaj M. Larsens anmeldelse i Weekendavisen:

Ligesom Harry Potter-bøgerne er de amerikanske Twilight-bøger blevet en uventet litterær megasucces, som nu kaster en række filmatiseringer af sig med et højt kvalitetsniveau uden dog at være banebrydende. Den unge amerikanske forfatterinde Stephenie Meyers' romantiske vampyrungdoms-bøger har opnået en enorm succes især i USA, og Twilight-seriens fire bøger har solgt ikke færre end 53 millioner eksemplarer på verdensmarkedet.

 

Nutidens vampyrfilm har ikke meget med den Grev Dracula  Bram Stoker skrev om i sin banebrydende roman fra 1897

 

I den første film så vi gymnasiepigen Bella flytte fra flækken Forks i Washington State, som med sit disede vejr og store dybe skove dannede en flot baggrund for (u)hyggen. Bella blev vildt forelsket i den jævnaldrene Edward, som dog viste sig at være en lidt mere end 100 år gammel vampyr fanget i en 17-årigs krop. Men kærligheden overvandt alligevel forskellighederne og det viste sig, at der også fandtes gode vampyrer.

 

I New Moon flytter Edward og hans vampyrfamilie fra byen kort efter Bellas 18-års fødselsdag, men først efter at Edward har slået op med hende og knust hendes hjerte. Hun er dybt ulykkelig i måneder, men finder dog ud af, at hendes elskede viser sig for hende i en slags syn, hver gang hun roder sig ud  i noget farligt. Samtidig søger hun nærhed hos barndomsvennen Jacob, som er hemmeligt forelsket i hende. Han er indianer og bærer selv på en stor overnaturlig hemmelighed, som gør, at også han må svigte hende og støde hende fra sig. Jacob er nemlig varulv og i denne version er varulve til for at beskytte menneskene imod vampyrer. Denne variant af varulve kan desuden transformere sig ved højlys dag og behøver ingen fuldmåne for at blive til lynhurtige ulve på størrelse med heste. Men Bella er stadig ikke i sikkerhed for en fjende fra fortiden (en ond vampyr) efterstræber hende, og netop som det går op for hende, at hun er i alvorlig fare, bliver hun samtidig centrum i et spil mellem flere dødsensfarlige kræfter . . .

 

Mest fylder dog ideen om den romantiske kærlighed. Den hæmningsløst patos-drivende følelsesskildring og talrige op-trin med den klassiske nu-kysser-de-næsten-hinanden-men-så-bliver-de-afbrudt-i-sidste-sekund-situation får filmen til at bevæge sig på en knivsæg. Nogle biografgængere vil formentlig synes, at New Moon er kvalm og for meget, mens andre netop vil omfavne denne formegethed, Herfra hælder vi mest til det sidste, da det er befriende at se en film, som ikke holder sig tilbage på noget område. Virkemidlerne får hele armen og lidt af benet. De smukke er gudesmukke, de uhyggelige er virkelig slemme og kærligheden er større end alt, måske lige på nær smerten ved ulykkelig kærlighed. Hvis man var tilfreds med den første Twilightfilm vil man også blive det denne gang.

New Moon

Uge 3 Spilletider

Om filmen

 

 

Genre: Drama

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Torsdag 21. januar

Fredag 22. januar

 Lørdag 23. januar Lukket

Søndag 24. januar

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 25 min.

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

Applaus

Den midaldrende skuespillerinde Thea har haft sit livs krise. Under et langt afvænningsophold blev hun skilt fra sin mand og afgav samtidig forældremyndigheden over sine to børn. Nu er hun atter ude i virkeligheden og forsøger at genskabe et forhold til sine børn. Men fortiden spøger, og det er ikke nemt at starte på en frisk.

Paprika Steen vandt prisen for Bedste kvindelige skuespiller for sin rolle i 'Applaus' på den prestigefyldte tjekkiske filmfestival, Karlovy Vary.

Mumbai Film Festival i Indien gav prisen for bedste kvindelige skuespiller til Paprika Steen for hovedrollen i "Applaus".

Martin Zandvliets debutfilm om en afdanket skuespiller fortsætter med at hente internationale priser - nu ved Hamptons International Film Festival 2009.o

Ved filmfestivalen i Zürich vandt Applaus kritikerprisen.09

Scope > Film > Applaus

Uge 4 Spilletider

Om filmen

 

Genre: Drama

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 25. januar

Tirsdag 26. januar

Onsdag 27. januar

Torsdag 28. januar

Fredag 29. januar

 Lørdag 30. januar Lukket

Søndag 31. januar

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 50 min.

 

 

Aldersgrænse 7 år 

 

 

 

Audrey Tautou ... Coco Chanel

 

Resumé af filmen & trailer:

Coco før Chanel - Film trailer - Playonline.dk

Uge 5 Spilletider

Om filmen

 

Genre: Romantisk komedie / Drama

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 1. februar

Tirsdag 2. februar

Onsdag 3. februar

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 37 min.

Tilladt for alle

 

Da 500 Days of Summer blev vist på Sundance Film Festival tog den både publikum og den amerikanske presse med storm. Filmen er af anmelderne blevet kaldt både ”original”, ”morsom”, ”charmerende” og ”visuel skarp”. Det er en skæv og varm kærlighedshistorie om en uheldig og håbløs roman-tiker, Tom, Joseph Gordon-Levitt, der lever som tekst-forfatter til alverdens lykønskningskort. Tom er forblændet af hans store kærlighed, Summer, Zooey Deschanel, og hans verden ramler derfor sammen, da hun dropper ham. Filmen er fortalt ganske særligt, idet den hopper frem og tilbage imellem forskellige 500 dage før, under og efter forholdet til Summer. ”500 Days of Summer” er en opløftende, sjov, rørende og anderledes rejse gennem kærlighedens væsen.

 

 

Days of sommer

 

Genre: Thriller

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Torsdag 4. februar

Fredag 5. februar

 Lørdag 6. februar Lukket

Søndag 7. februar

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 26 min.

 

 

Aldersgrænse 15 år

 

 

 

Siden Katie var lille, har hun hørt mystiske lyde om natten. Også i hendes og kæresten Micahs nye hus er der noget, der rumsterer i mørket. Micah stiller et videokamera op i soveværelset for at indfange kilden til forstyrrelserne på bånd. Han tror ikke på, at en clairvoyant kan løse problemet. I stedet for provokerer han den usynlige gæst for at skaffe resultater. Det kommer han til at fortryde ...

 

Paranormal Activity

Uge 6 Spilletider

Om filmen

 

Genre: Action / Thriller / krimi

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 8. februar

Tirsdag 9. februar

Onsdag 10. februar

Torsdag 11. februar

Fredag 12. februar

 Lørdag 13. februar Lukket

Søndag 14. februar

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 2 t. 08 min.

 

 

Aldersgrænse 15 år

 

 

 
 

 

I et dynamisk nyt portræt af Arthur Conan Doyles mest kendte karakter “Sherlock Holmes”, bliver Holmes og hans rolige partner Watson stillet overfor nogle store udfordringer. Holmes afslører, at hans kampevner er lige så farlige som hans legendariske intellekt. Holmes skal kæmpe som aldrig før for at fange en ny fjende og for at opklare et dødbringende plot, som kan ødelægge hele landet.

Guy Ritchie instruerer “Sherlock Holmes” og Robert Downey Jr. har hovedrollen som den legendariske detektiv, og Jude Law spiller Holmes’ pålidelige kollega, Watson, læge og krigsveteran og Sherlock Holmes’ formidable ven. Rachel McAdams fremstiller Irene Adler, den eneste kvinde der nogensinde har overvundet Holmes og som har fastholdt et stormfuldt forhold til detektiven. Mark Strong spiller deres mystiske modstander, Blackwood. Kelly Reilly er Watsons romantiske forbindelse.

Robert Downey Jr. er netop blevet nomineret til en Golden Globe for sin rolle som Sherlock Holmes, - og han fik den!

 

 

 

Trailer: Sherlock Holmes

Uge 7 Spilletider

Om filmen

 

Genre: Animation / Komedie / Familie

 

 

 

 

 

 

 

kl. 17.00

 

Mandag 15. februar

Tirsdag 16. februar

Onsdag 17. februar

Torsdag 18. februar

Fredag 19. februar

 

kl. 15.00

 

 Lørdag 20. februar

Søndag 21. februar

 

Billetpris, kr. 40

Spilletid ca. 1 t. 40 min.

 

Tilladt for alle

 

 

 

 

 

Alvin nr.2

Alvin og de frække jordegern

Popsensationerne Alvin, Simon og Theodore ender i denne efterfølger med at bo hos Dave Sevilles unge nevø Toby. ”Drengene” må lægge deres stjernestatus på hylden og tage tilbage på skolebænken. For at kunne bevare skolens musikundervisning, må de små jordegern vinde den store præmie i en kæmpe musikkonkurrence. Men konkurrencen bliver hård, da de tre jordegern uventet møder deres musikalske modstykke – tre syngende, smukke pige-jordegern, som hedder “The Chipettes” og består af Brittany, Eleanor og Jeanette. Romantik og musikalske gnister bliver tændt, når 6 små jordegern pludselig dyster i dette herlige eventyr for hele familien.

Hver dag i vinterferien trækker vi lod om en lille ting til Alvin-filmen.

 Trailer: Alvin nr. 2

 

Uge 8 Spilletider

Om filmen

 

Genre: Drama / Musical

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 22. februar  Lukket

Tirsdag 23. februar

Onsdag 24. februar

Torsdag 25. februar

Fredag 26. februar

 Lørdag 27. februar Lukket

Søndag 28. februar

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 58 min.

 

Tilladt for alle

 

 

 

 

 

 

 

Instruktøren af "Chicago",

Bob Marshall, har lavet

Nine

Filmen knækker for instruktøren Guido Contini (Daniel Day Lewis), da han på samme tid rammes af en midtvejskrise og en kunstnerisk blokering under arbejdet med sit seneste værk. I en serie drømme-agtige musicaloptrin danser de mange kvinder i hans liv forbi hans øjne: konen, elskerinden, bedstevennen, musen, journalisten og ikke mindst Mamma Contini. I filmen medvirker b.la. 

Daniel Day-Lewis,

Nicole Kidman, Judi Dench,

Penélope Crux, Marion Cotillard,

Kate Hudson & Sophia Loren

Berlingske Tidende: ”Flot og farverig.”

Politiken: ”Stjerneparaden I Nine spiller fremragende”

 

Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=y_5_lzags3Ier:

 

Uge 9 Spilletider

Om filmen

 

Komedie

 

 

 

kl. 18.00

 

Mandag 1. marts  Lukket

Tirsdag 2. marts

Onsdag 3. marts

Torsdag 4. marts

Fredag 5. marts

 

 

kl. 15.00

 

 Lørdag 6. marts

Søndag 7. marts

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 58 min.

 

Tilladt for alle 

 

 

FAR Til FIRE

-PÅ JAPANSK

En japansk familie flytter ind ved siden af Far, Søs, Ole, Mie og Per. Der opstår hurtigt venskabsbånd på tværs af kulturerne, men familien Tanakas søn Shin får problemer i skolen, hvor han bliver drillet. Det bringer skam over hr. Tanaka, som beslutter at flytte familien tilbage til Japan. Men han har ikke taget højde for Lille Pers snarrådighed

 

Drama

 

 

kl. 19.00

 

 Lørdag 6. marts

Søndag 7. marts

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 2 t.

 

Tilladt for alle 

 

 

 

Julie & Julia

Sekretærvikaren Julie Powell (Amy Adams) er træt af sin hverdagstrummerum. Hun sætter sig derfor for at lave alle 524 retter fra Julia Childs (Meryl Streep) kogebogs-klassiker "Mastering the Art of French Cooking".

Det gør hun på 365 dage i sit lillebitte køkken i en lejlighed i Queens, New York. Hver dag blogger Powell om de udfordringer, hun møder og de erfaringer, hun gør sig. Og efterhånden får hun en stor fanskare.

Meryl Streep vandt for nylig en Golden Globe for sin rolle i filmen.

Nordborg Bio har 25-års jubilæum som foreningsdrevet biograf. Den 1. marts er det 25 år siden Foreningen til drift af Nordborg Bio blev dannet. Det skal naturligvis fejres!

Lørdag den 6. marts har vi en overraskelse til børnene, der skal se Far Til Fire.

Og om aftenen byder vi på et glas Champagne til filmen "Julie & Julia"

Mød op og vær med til at fejre biografen.

 

 

Uge 10 Spilletider

Om filmen

 Genre: Drama / Komedie

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 8. marts 

Tirsdag 9. marts 

Onsdag 10. marts 

Torsdag 11. marts 

Fredag 12. marts 

Lørdag 13. marts Lukket

Søndag 14. marts

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 35 min.

 

 

Tilladt for alle

Frarådes under 7 år

 

 

Old Boys

Træmanden Vagn er så grå og trist, at hans oldboys-fodboldhold glemmer ham på en tankstation under en tur til Sverige, hvor de skal spille med i en turnering. Hans eneste chance for at indhente bussen er at hægte sig på den småkriminelle John, der viser sig at have mere tilfælles med Vagn, end nogen af dem aner. Da den kønne Jeanne slutter sig til de rejsende, begynder fortidens knuder at løsne sig.

Ekstra Bladet

 

"... ualmindelig velspillet hele vejen rundt, men især Kristian Halken og Robert Hansen får skabt nogle personer, som man bærer i sig længe efter endt spilletid."

B.T.

 

"Det er en feelgood-film med mening, og du vil forlade biografen med et smil om læben og fornyet tro på livet."

Cinemazone

 

"Kristian Halken leverer en flot præstation som den både sørgelige og sympatiske Vagn, mens Robert Hansen spiller karrierens vel hidtil bedste rolle.

Jacob Ludvigsen.

 

Trailer: http: //www.youtube.com/watch?v=92izCckKOrs

Uge 11 Spilletider

Om filmen

 

Komedie

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 15. marts 

Tirsdag 16. marts 

Onsdag 17. marts 

Torsdag 18. marts 

Fredag 19. marts 

Lørdag 20. marts Lukket

Søndag 21. marts

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 58 min.

 

Tilladt for alle

 

 

 

 

 

 

 

 

Det' Indviklet

    orginaltitel: it's ComplicatedJa

nej

Jake har været fraskilt i ti år, da en fælles middag i forbindelse med sønnens dimissionsfest fører til mere - meget mere. Problemet er, at Jake nu er gift med en langt yngre kvinde, og at Janes køkkenarkitekt, Adam, er i færd med at falde for hende.

 

Trailer: http: //www.scope.dk/film/6280-det-indviklet/trailer

Uge 12 Spilletider

Om filmen

 

 

Adventurekomedie

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 22. marts 

Tirsdag 23. marts 

Onsdag 24. marts 

Torsdag 25. marts Udsolgt!

Fredag 26. marts 

Lørdag 27. marts Lukket

Søndag 28. marts

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 55 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Percy Jackson & Lyntyven

    orginaltitel: Percy Jackson & The Olympiansa

 

Percy Jackson, en ung teenager som altid har det med at komme i problemer, er lige ved at blive smidt ud af skolen, men det er hans mindste problem.

Det lader til, at guderne på Olympen og forskellige monstre har bevæget sig ud af Percys bog om den græske mytologi og nu befinder sig ude i verden - og de er bestemt ikke glade.

Zeus’ lyn er blevet stjålet, og Percy er den hovedmistænkte. Nu må Percy og hans venner tage på eventyr gennem hele landet for at fange den rigtige tyv, redde Percys familie og løse et mysterium, som er større og mere mystisk end guderne selv.

'Percy Jackson' er instrueret af Chris Columbus, manden bag 'Alene hjemme' og de to første film om Harry Potter.
 

Trailer: http: //www.youtube.com/watch?v=IO6PpIr2

Uge 13 Spilletider

Om filmen

Prinsessen og frøen

 

 

 

 

kl. 18.00

 

Mandag 29. marts 

Tirsdag 30. marts 

Onsdag 31. marts 

 

kl. 15.00

 

Torsdag 1. april 

Fredag 2. april 

Lørdag 3. april

Søndag 4. april

 

Billetpris, kr. 40

Spilletid ca. 1 t. 30 min.

 

 

Tilladt for alle

Frarådes under 7 år

 

 

Prinsessen og frøen

    orginaltitel: The Princess and the Frog

I 1920’ernes New Orleans slider servitricen Tiana for at realisere drømmen om sin egen restaurant. Samtidig får byen kongeligt besøg af den eksotiske pins og playboy Naveen, der uheldigvis forvandles til en frø af en rænkefuld troldmand. Tiana forsøger at kysse prinsen tilbage til menneskelig form med det resultat, at også hun må springe rundt på grønne ben i sumpen for at finde en løsning på problemet.

Trailer: Prinsessen og Frøen

 

Uge 14 Spilletider

Om filmen

 

Parterapi

Komedie

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Tirsdag 6. april 

Onsdag 7. april Udsolgt!

Torsdag 8. april  

Fredag 9. april

Lørdag 10. april 

Søndag 11. april 

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 35 min.

 

 

Tilladt for alle

Frarådes under 7 år

 

 

 

 

Parterapi

Efter 11 eller 15 års samliv - herom er de ikke helt enige - flytter Anders og Puk ind i et faldefærdigt 'håndværkertilbud'. Deres tvære teenagedatter får værelse i kælderen, men hun fortrænges hurtigt af Ulrik, en anmas-sende parterapeut, som lejer sig ind for at arbejde på sin afhandling. Snart får han også møvet den rygradsløse Anders ud af billedet.

Trailer: http://www.scope.dk/film/6272-parterapi

 

Uge 15 Spilletider

Om filmen

 

Komedie

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 12. april  

Tirsdag 13. april 

Onsdag 14. april 

Torsdag 15. april  

Fredag 16. april  

Lørdag 17. april Lukket

Søndag 18. april

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 2 t.

 

Tilladt for alle

 

 

 

 

 

 

Fra instruktøren Garry Marshall

der skabte Pretty Woman

Valentine's Day

Det er Valentines dag i Los Angeles og en række personer oplever op- og nedtur i deres kærlighedsliv. Blomsterhandleren Reed står for at skulle fri til sin kæreste Morley. Hans bedste ven, skolelæreren Julia, har fundet en ny fyr, mens den kommende talentspejder Josh lige har mødt receptionisten Liz. Den 10-årige Edisin vil sende blomster til sin Valentine, mens hans bedsteforældre, der har været sammen i 50 år, stadig formår at overraske
 

Trailer: Valentine's Day

 

Uge 16 Spilletider

Om filmen

 

Adventure / Drama

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 19. april  

Tirsdag 20. april 

Onsdag 21. april 

Torsdag 22. april  

Fredag 23. april  

Lørdag 24. april Lukket

Søndag 25. april

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 42 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

Tim Burton's

Alice i eventyrland

    orginaltitel: Alice in Wonderland

med  Johnny Deep

 

Da hun var lille, trådte Alice igennem troldspejlet og havnede i Eventyrland, hvor hun traf alskens løjerlige personager, såsom Den Gale Hattemager, Filurkatten, Syvsoveren, Kålormen og Hr. Kanin. Som 19-årig vender hun tilbage for at gense væsenerne fra sin barndom og tage det endelige opgør med den krigeriske Røde Dronning.

 

Tim Burton har lavet film som:

Batman (1989),

Edward Saksehånd (1990),

Batman Returns (1992),

The Nightmare Befor Christmas (1993),

Mars Attacks! (1996),

Sleepy Hollow (1999),

Abernes planet (2001),

Big Fish (2003),

Charlie og chokoladefabrikken (2005),

The Corpse Bride (2005) og

Sweeney Todd (2008).

 

Trailer: Alice in Wonderland

Uge 17 Spilletider

Om filmen

 

Drama / Thriller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 26. april Lukket  

Tirsdag 27. april 

Onsdag 28. april 

Torsdag 29. april  

Fredag 30. april  

Lørdag 1. maj Lukket

Søndag 2. maj

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 2 t. 15 min.

Aldersgrænse 15 år

 

 

 

 

Peter Jackson's

The Lovely Bones

Musik af Brian Eno.

Susie Salmon bliver myrdet, men kan alligevel følge med i sin families liv på jorden. Derfor kan hun også se, hvilket utroligt savn hun efterlader. Samtidig kan hun følge med i, hvordan hendes morder sletter sine spor og gør klar til at myrde igen. Noget må Susie gøre, men hvad og hvordan er straks mere uklart.

 

Bo Green Jensen, weekendavisen

skriver til sidst i sin anmeldelse:

 

Filmen er fuld af ægte suspense, og det er bemærkelsesværdigt, at spændingen i de fleste tilfælde skabes af forventningen om ting, som ikke sker. Der går nok lidt for megen new age i de digitale paradiseffekter, men son helhed holder filmen alle sine bolde i luften på en gang. Det er ingen ringe bedrift. Skønt intet går helt, som man venter, har filmen en meget tilfredsstillende slutning. Det lykkes også at bruge den kosmiske og alvidende fortæller, uden at spændingen aftager i styrke.

 

Det bedste ved "The Lovely Bones" er nok, at filmen ikke uden videre kan henregnes til den ene eller den anden slags genre. Her er magisk horror, romantisk spænding, bundløs sorg og forklaret smerte. Alt er forbundet i en lys spøgelseshistorie, som i pagt med genrens ældste regler lader en rastløs sjæl gøre et moralsk regnskab færdigt, før den giver slip, rejser videre og lader de levende være i fred.

 

"The Lovely Bones" er næppe for alle. Fans af hård horror vil væmmes, modstandere af metafysiske fabler vil flygte med akut sukkerchok. Men begge parter vil sidde på kanten af stolen, når Mr. Harvey skaffer sine ofre af vejen. Man skal mindst have Susie Salmons alder for at forstå, hvad der rører sig i og omkring hende. Censuren på 15 år bør derfor tages meget alvorligt.

 

Peter Jackson har lavet film som:

Bad Taste (1987),

Just the Feebles (1989),

Braindead (1992),

Heavenly Creatures (1994),

Frighteners (1996),

The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring (2001),

The Lord of the Rings: The Two Towers (2002),

The Lord of the Rings: The return of the King (2003) og

King Kong (2005).

 

Trailer: Lovely Bones

Uge 18 Spilletider

Om filmen

 

Animation

 

 

 

 

 

 

 

kl. 18.00

 

Mandag 3. maj Lukket  

Tirsdag 4. maj 

Onsdag 5. maj 

Torsdag 6. maj 

Fredag 7. maj 

 

kl. 15.00

 

Lørdag 8. maj

Søndag 9. maj

 

Billetpris, kr. 40

Spilletid ca. 1 t. 39 min.

 

 

Tilladt for alle

Frarådes under 7 år

 

 

 

 

Sådan træner du din drage

orginaltitel: How To Train Your Dragon

 

Livet som nørdet teenager bliver ikke lettere af, at man bor i en vikingelandsby fuld af barske krigere. Hikkes far er da også svært skuffet over sin svagelige søn, så Hikke giver sig i lag med at finde på nye metoder til at fange drager på. Det lykkes ham at skyde en natskygge ned, men han får medlidenhed med det sårede kræ og indleder et forbudt venskab med den kloge, ildspyende skabning.

 

Søren Vinterberg, Politiken:

"Morsom, spændende, rørende og uden et sekunds tomgang giver filmen os historien om splejsen Hikke, der ikke dræber drager som sin far, vikingehøvdingen, og resten af stammen - han tæmmer og træner dem! Først og fremmest én drage af den mest frygtede art, natskyggen.

 

Lig Androkles og løven bliver Hikke og natskyggen Tandløs venner, da han befrier dyret og får sin første flyvetur - en fest for øjet og balanceorganerne. Mon han nu kan befri byen for drageplagen og opnå sin fars og seje Astrids anerkendelse?

Trailer: Sådan træner du din drage

 

Uge 19 Spilletider

Om filmen

 

Drama/Komedie

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 10. maj  

Tirsdag 11. maj 

Onsdag 12. maj

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 49 min.

 

Tilladt for alle

 

 

 

 

 

Up In The Air

 

Fra instruktøren af "Juno"

med  George Clooney

Når krisen kradser, og cheferne ikke selv tør svinge øksen over medarbejderne, træder Ryan Bingham til. Den glatte firmabøddel rejser luftlagene tynde 322 dage om året og elsker det flygtige liv på business class. To kvinder rykker ved hans selvvalgte solokurs: Alex, hans sexede modstykke, som han hygger sig med på udvalgte hoteller. Og den unge Natalie, hvis online-fyringssystem truer med at overflødiggøre ham.

Golden Globes 2010 for bedste manuskript

http://da.wikipedia.org/wiki/Golden_Globe

Peter Albrechtsen, Ekstra Bladet:

"...en lille stor film, hvor der både er  noget at grine ad og gruble over."

 

Henning Høeg, B.T.

"...noget nær den perfekte moderne komedie. På en gang hjerteskærende aktuel og dybt romantisk."

 

Casper Christoffer Larsen, Cinemazone:

"...forfriskende fri for at pege fingre af de gode og de onde, og det giver filmen et løft i den retning, hvor en let komedie med noget på hjerte er bedst."

Trailer: Up In The Air

 

 

z10.039precious3x250_2.jpg

Drama

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Torsdag 13. maj

Fredag 14. maj

Lørdag 15. maj Lukket

Søndag 16. maj

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 47 min.

Aldersgrænse 15 år

 

 

En filmelskerfilm

Nordborg Bio byder alle

tre dage på et glas vin

 

 

 

 

 

 

Precious

Harlem, 1987. Hverdagen ligner et helvede for den 16-årige Precious. Hendes mor mishandler hende, og hendes far har gjort hende gravid for anden gang. Og selv om den overvægtige teenager får gode karakterer i skolen, kan hun hverken læse eller skrive. Men Precious tager udfordringerne med krum hals, og da chancen opstår for at komme på en alternativ skole, får hun endelig mulighed for bryde med sin arv.

Oscar 2010: Bedste kvindelige birolle.

Oscar 2010: Bedste adapterede manuskript.

(omarbejdet efter roman)

 

Dina Amlund, Kultunaut: 

* * * * * * "Fantastisk - alle bør se denne film" 

 

Sophie Engberg Sonne, Politiken:

* * * * *  "Højst usædvanlig og overraskende - utrolig overbevisende"

 

 Iben Albinus Sabroe, Berlingske Tidende:

* * * * *  "Precious er en af de mest rørende film jeg har set" 

 

Nanna Frank Rasmussen, Jyllands-Posten

* * * * *  "Lille perle af en film" 

 

 Henning Høeg, B.T:

* * * * *  "Går lige i hjertet - du skylder dig selv at se dette lille afdæmpede mesterværk" 

 

Alt for damerne:

* * * * *  "Fuldstændig uimodståelig rå charme" 

 

Trailer: Precious

 

 

Uge 20 Spilletider

Om filmen

 

Karla og Jonas

Drama//Komedie

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 17. maj  

Tirsdag 18. maj

Onsdag 19. maj

Torsdag 20. maj  

Fredag 21. maj

 

kl. 15.00

 

Lørdag 22. maj

Søndag 23. maj

 

Billetpris, kr. 40

Spilletid ca. 1 t. 23 min.

Tilladt for alle 

 

 

 

 

 

 

 

 

Karla og Jonas

Karlas hjerte banker stadig for Jonas, som hun mødte sidste sommer. Hun må dog overtales af veninden Katrine, før hun tager sig sammen til at opsøge Jonas på børnehjemmet ved Nøddebo. Efter genforeningen sætter parret sig for at finde Jonas' mor, om hvem de kun ved, at hun hedder Nanna Nielsen og bor i Århus. Så er det bare om at stemme dørklokker, til der er gevinst.

 

 

 

Trailer: Karla og Jonas

Uge 21 Spilletider

Om filmen

 

 

Drama//Thriller

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 24. maj Lukket  

Tirsdag 25. maj

Onsdag 26. maj

Torsdag 27. maj  

Fredag 28. maj

Lørdag 29. maj Lukket

Søndag 30. maj

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 2 t. 6 min.

Aldersgrænse 11 år

 

Gik til

Roman Polanski

som bedste instruktør

 

Skyggen

   orginaltitel: The Ghost Writer

Instruktør: Roman Polanski

Beskyldninger om brug af tortur tvinger Englands eks-premierminister, Adam Lang, til at holde lav profil på en forblæst amerikansk ø. Hertil ankommer en ung forfatter, der skal færdiggøre politikerens biografi, efter den tidligere ghostwriter omkom i en mystisk ulykke. 'Skyggen's research tager dog snart form af detektivarbejde, for detaljerne i Langs erindringer stemmer ikke overens.

Store dele af filmen er optaget på Sild!

Johs. H. Christensen, Jyllands Posten:

”Det er magi! Simpelthen”.

 

Dejan Cukic, DR2 Premiere:

”Fik i den grad også mine små hår til at rejse sig, og er fyldt med scener, der er definitionen på paranoia. Uhyre stemningsfuld fra første til sidste scene. Et mesterværk".

 

Jacob Wendt Jensen, B.T.:

”Roman Polanski er tilbage i Alfred Hitchcock-agtig storform med ”Skyggen”, der er en raffineret thriller til intelligente mennesker. Man hviner af fryd i sædet over omhu med locations, en subtil og dejlig kompliceret historie og en film der ikke er færdig med at overraske før allersidste scene".

 

Erik Jensen: Politiken:

Intens, spændende og stærk seværdig".

 

Caspar Vang, Fyens Stifttidende:

"En neglebidende filmoplevelse med tryk på det elegante og afdæmpede".

 

Morten Dürr, Børsen:

”Ved siden af Guldpalmevinderen "Pianisten" fra 2002 står dette udspil som instruktørens stærkeste film i årevis.”

 

Bo Green Jensen, weekendavisen:

"Man er formidabelt underholdt".

Trailer: Skyggen

Uge 22 Spilletider

Om filmen

 

Action//Science Fiction

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 31. maj  

Tirsdag 1. juni

Onsdag 2. juni

Torsdag 3. juni  

Fredag 4. juni

Lørdag 5. juni Lukket

Søndag 6. juni

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 2 t. 5 min.

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

IRON MAN 2

Hele verden ved nu, at playboymilliardæren Tony Stark er manden i Iron Mans pansrede superheltedragt. Den amerikanske regering vil have fingrene i dragten og presser Stark til at udlevere sine hemmeligheder. Det viser sig selvfølgelig at være en dårlig ide, for Starks rival, Justin Hammer, arbejder på projektet, og han lægger skumle planer sammen med den hærdebrede russer Ivan Vanko, alias Whiplash.

Trailer: IRON MAN 2

Hjemmesiden for Iron Man 2

Uge 23 Spilletider

Om filmen

 

Drama//Komedie

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 7. juni  

Tirsdag 8. juni

Onsdag 9. juni

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 55 min.

Tilladt for alle

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

En filmelskerfilm

Nordborg Bio byder alle

tre dage på et glas vin

 

 

 

 

Koncerten

Man nyder magien, når et ramponeret russisk orkester snyder sig vej til et prestigiøst koncerthus i Paris.

Hele verden hyldede Andrej Filipov, lederen af Bolsjoj-operaen, indtil den dag han trodsede Bresjnevs ordre om at fyre de jødiske musikere i orkestret. Siden måtte Andrej tage til takke med jobbet som pedel. Men da han modtager en fax, der inviterer kompagniet til Paris, samler han alle sine gamle musikere for at færdiggøre den Tjajkovskij-koncert, som kommunisterne afbrød 30 år tidligere.

Charlotte Sachs Bostrup, DR2 Premiere:

”..en stor nydelse fra ende til anden. Filmkunst når det er allerbedst”.

 

Iben Albinus Sabroe, Berlingske Tidende:

”Sjov og dejlig film om kunstens både knusende og helende kræfter – herligt hasarderet projekt – en fantastisk oplevelse”.

 

- og vi er nogle fra Nordborg Bio, der glæder sig til at gense den!

 

Søren Vinterberg, Politiken:

”En skøn og sentimental komedie om musikkens almagt – fuldtonende musikalsk højromantik fylder ørerne – drama og farce forenes af musikkens magt – musikkens magt besejrer alt”

Trailer: Koncerten

Uge 24 Spilletider

Om filmen

 

Drama/Komedie

 

Var Oscarnomineret 2010

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 14. juni  

Tirsdag 15. juni

Onsdag 16. juni

Torsdag 17. juni

Fredag 18. juni

Lørdag 19. juni  Lukket

Søndag 20. juni 

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 35 min.

 

 

Tilladt for alle

Frarådes under 7 år

 

 

 

An Education

en film af

Lone Scherfig

 

London, 1961. Mere frigjorte tider venter lige om hjørnet, men indtil da må den begavede 16-årige skolepige Jenny nøjes med at drømme. Den charmerende 35-årige David introducerer Jenny til det søde liv med jazzklubber, materielle goder og rejser til Paris. Men David er ikke, hvad han giver sig ud for, og vil Jenny virkelig opgive sine ambitioner om en højere uddannelse for at blive husmor.

 

Bo Green Jensen, weekendavisen:

Det er en film, som mange vil vælge at se, og den fortjener hver eneste tilskuer.

 

Frederikke Lett, Jyllands-Posten:  

For et år og to måneder siden så jeg Lone Scherfigs elegante "An Education" på Berlin Film Festival - uden for konkurrence. I et år og to måneder har jeg jublet over denne film og sagt til gud og hvermand, der gad lytte, at den var et must see, en fin lille perle af de få.

 

Jeg elsker denne film. Jeg elsker Lone Scherfigs sans for detaljen og præcise menneskeskildringer. Jeg elsker den eksklusive Carey Mulligan med sin ringlede stemme, som er den unge pige Jenny på 16 år.

 

Nick Hornby, som er en af de forfattere, der har fået mig til at grine oprigtigt højt, bl.a. med romanen "High Fidelity", er beviset på, hvad et fuldstændigt gennemarbejdet manuskript med lige dele vid og bid kan gøre for en film. Kostume, klipning, fotografering - det hele gnistrer og har været medvirkende til, at filmen blev en stilsikker sejlads gennem diverse festivaler med Carey Mulligan som galionsfigur.

 

Filmen er et stort skelsættende drama oplevet i det nære - og ganske sandfærdig. Virkelighedens Jenny hedder Lynn Barber. Hun er i dag journalist på "The Independent" og udgav i 2003 et lille kapitel om sit liv i det engelske magasin "Granta". Temaet for det nummer var "Life's Like That". Lyn Barber redegør ganske besk for den kærlighedsaffære, der skulle lære hende en alvorlig lektie, som kom til at præge resten af hendes liv.

 

Filmen er finfølt, autentisk, bevægende og sjov. Der er uforglemmelige replikker - selv i de mindre roller, som er besat af så stærke kræfter som Emma Thompson og Sally Hawkins.

 

Trailer: An Education

 

Uge 25 Spilletider

Om filmen

 

Action / Drama

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 21. juni Lukket  

Tirsdag 22. juni

Onsdag 23. juni

Torsdag 24. juni

Fredag 25. juni

Lørdag 26. juni  Lukket

Søndag 27. juni 

 

Billetpris, kr. 60

Spilletid ca. 2 t. 20 min.

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Robin Hood

 

Efter Richard Løvehjerte dør på sit korstog, føres kongekronen tilbage til England af hans bueskytte, Robin Longstride. I Nottingham afleverer han ridderen Loxleys sværd til dennes enke, Lady Marion. Hendes far overtaler Robin til at blive i byen en stund, og snart hjælper han de trængte landboer mod overmagten. For den nye konge er en sand despot, der nyder at udpine sit folk med uhyrlige skatter

 

 

 

 

Trailer: Robin Hood

 

Uge 26 Spilletider

Om filmen

 

Action / Adventure

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 28. juni 

Tirsdag 29. juni  Aflyst

Onsdag 30. juni Aflyst

Torsdag 1. juli Aflyst

Fredag 2. juli Aflyst

Lørdag 3. juli  Lukket

Søndag 4. juli 

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 56 min.

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

  

 

Kære biogæster!

SÅ kører vi igen.

Maskinen er afprøvet flere gange.

 

Søndag bliver så

eneste

forestilling

på denne film!

Med sommerlige hilsner bio-gruppen

Prince of Persia

 

Mellemøsten i det 6. årh. Den forældreløse gadedreng Dastan imponerer den persiske konge med sin frækhed i kamp. Kongen adopterer Dastan, der som ung mand får til opgave at vogte daggerten med tidens sand. Våbnet er en gave fra guderne, og dets overnaturlige kræfter efterstræbes af den fæle Nizam, der vil begrave verden i sand. Dastan og den rappe prinsesse Tamina gør, hvad de kan, for at forhindre ham.

 

 

Trailer: Prince of Persia

 

Uge 27 Spilletider

Om filmen

 

Frihed på Prøve

Komedie

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 5. juli 

Tirsdag 6. juli

Onsdag 7. juli

Torsdag 8. juli

Fredag 9. juli

Lørdag 10. juli  Lukket

Søndag 11. juli 

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 35 min.

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frihed på prøve

Fortsættelsen af

'Ledsaget udgang'

 

Vaneforbryderen John forhandler sig til en prøveløsladelse ved at blive stikker. I Jylland opsøger han sin søn Kenneth, der er sat i forlegenhed. Svigerdatteren, Bettina, har nemlig født en 'sort smutter', men John får omvendt flere af de lokale skeptikere med sine teorier om 'genetiske overspring'. Selv finder han nye udfordringer, da han falder for damefrisøren Jeanne og får job som body-guard

Trailer: Frihed på prøve

 

Uge 28 Spilletider

Om filmen

 

Sex And The City 2

Komedie

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 12. juli 

Tirsdag 13. juli

Onsdag 14. juli

Torsdag 15. juli

Fredag 16. juli

Lørdag 17. juli  Lukket

Søndag 18. juli 

 

Billetpris, kr. 65

Spilletid ca. 2 t. 20 min.

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

Sex and the city 2

De fire kvinder Carrie, Charlotte, Miranda og Samantha er bedste veninder i New York. Carrie og Big har været gift i to år - og det er blevet hverdag! Også Charlotte mærker hverdagens tunge ånde, og som mor til to små børn er hun ved at være temmelig udkørt. Så da Samantha smider fire billetter på bordet til Abu Dhabi med alt betalt i en uge, slår alle til. Måske har de bare brug for forandring?

Trailer: Sex and the city

Uge 29 og 30  

Sommerferie

009.jpg image by lisbethklang

 

 

 

Sommerferie

 

Fra

 

Mandag 19. juli

 

og frem til og med

 

Søndag 1. august

 

Tilladt for alle 

 

#:-))

 

009.jpg image by lisbethklang

Uge 31 Spilletider

Om filmen

 

Gyser/Thriller

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 2. august 

Tirsdag 3. august

Onsdag 4. august

Torsdag 5. august

Fredag 6. august

Lørdag 7. august Lukket

Søndag 8. august  

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 2 t. 

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

the Twilight saga

eclipse

Så er vi nået frem til sidste afsnit af den populære Twilight serie. Bella står overfor et alvorligt valg. Hun må vælge mellem drømmefyren Edward, der er vampyr, eller bedstevennen Jacob, der er varulv. Uanset hvilken beslutning hun træffer, risikerer hun at kaste ny benzin på det ældgamle bål, som næres af varulvene og vampyrernes had til hinanden. Som om det ikke var rigeligt, så har Bella tilmed en eksamen at tænke på .

Trailer: eclipse

Uge 32 Spilletider

Om filmen

 

Adventure / Animation / Komedie

 

 

 

 

 

 

 

kl. 18.00

 

Mandag 9. august 

Tirsdag 10. august

Onsdag 11. august

Torsdag 12. august

Fredag 13. august

 

kl. 15.00

 

Lørdag 14. august

Søndag 15. august  

 

Billetpris, kr. 40

Spilletid ca. 1. t 33 min. 

 

 

Tilladt for alle 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shrek Den Lykkelige

 orginaltitel: Shrek Forever After

 

Shrek er i en krise. Godt nok er han lykkelig med Fiona og glad for sine troldeunger, men han savner at kunne skræmme alle med sit brøl. Det udnytter Rumleskaft og får Shrek til at underskrive et dokument, der skal få alting til at blive som før. Men landet Langt, Langt borte bliver i stedet forvandlet, så trolde er jaget vildt, Rumleskaft er konge, og Fiona og Shrek aldrig har mødt hinanden

Trailer: Shrek den Lykkelige

 

Uge 33 Spilletider

Om filmen

 

Drama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 16. august 

Tirsdag 17. august

Onsdag 18. august

Torsdag 19. august

Fredag 20. august

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 30 min. 

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

  
 

 

 

 

 

 

 

Min bedste fjende

Alf har grydefrisure og går til ballet, så selvfølgelig bliver han mobbet af de andre drenge i skolen. Endnu værre har tykke Toke det. Hans eneste venner er en kanin og nogle insekter. Inspireret af en manga-tegneserie om den underkuede Niccolós hævntogt forener Alf og Toke kræfterne. De lader mobbeslænget smage på deres egen medicin. Men i beruselsen over sin nyvundne magtposition, så går Toke over gevind.

Trailer: Min bedste fjende

Uge 34 Spilletider

Om filmen

 

Action / Komedie

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 23. august 

Tirsdag 24. august

Onsdag 25. august

Torsdag 26. august

Fredag 27. august

Lørdag 28. august Lukket

Søndag 29. august  

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 45 min. 

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KNIGHT AND DAY

Egentlig skulle June Havens (Cameron Dias), bare fragte en karburator hjem til Boston. Men om bord på hendes fly er også superagenten Roy Miller (Tom Cruise), der likviderer samtlige andre passagerer og nødlander flyet i en mark. Herefter når June knap nok at trække vejret, mens Roy slæber hende over halvdelen af jordkloden, og alt fra CIA-agenter og våbenbaroner til fnysende tyre jagter det umage par.

Cinemazone: "Lokaliteterne er himmelsk lækre, køretøjerne er kræs og slynglerne er tegneserieagtige. Konditionerne er som de skal være i en uforpligtende sommerfilm."

Trailer: Knight and Day

Uge 35 Spilletider

Om filmen

 

Komedie / Musical

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 18.00

 

Mandag 30. august 

Tirsdag 31. august

Onsdag 1. september

Torsdag 2.  september

Fredag 3.  september

 

kl. 15.00

 

Lørdag 4.  september

Søndag 5.  september 

 

Billetpris, kr. 40

Spilletid ca. 1. t 25 min. 

 

 

Tilladt for alle 

  

 

 

 

 

Bølle-Bob

Alle tiders Helt

Borgmesteren i Storby-Lilleby agter at nedlægge skolen i Lilleby for at bygge et fælt kemisk anlæg. Det synes skarnsknægten Bølle Bob alligevel er for meget. På en uge lykkes det ham at arrangere en stort opsat musical, der lokker en masse nye elever til skolen. Borgmesteren prøver at sabotere foretagendet ved at kidnappe rockmusikeren Valde, men også dét får Bølle Bob forpurret.

Jyllands-Posten: "...som helhed lykkes forehavendet tilfreds-stillende og skal nok appellere til både børn i alderen 5-6 til 10-11 år, og muligvis også bedste-forældrene."

Ekstra Bladet: ”…en både aktuel, sympatisk og ganske under- holdende familiefilm..”

Trailer: Bølle-Bob "Alle Tiders Helt"

 

Uge 36 Spilletider

Om filmen

 

Drama / Krimi / Thriller

 

 

kl. 19.00

 

Tirsdag 7. september

Onsdag 8. september

Torsdag 9. september

Fredag 10. september

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 2 t.

 

 

Aldersgrænse 11 år

Oscar

for

bedste

udenlandske film

2010

- som en dvælende melankolsk argentinsk tango

for det voksne publikum.

 

Noget så sjældent

 som en

 krimifilmelskerfilm

 

Nordborg Bio byder alle

fire dage på et glas

argentinsk rødvin

 

 

 

 

 orginaltitel: El Secreto De sus Ojos

Argentina, 1974. Sagen om drabet på en smuk, ung kvinde sætter varige spor i Benjamín Esposito, der arbejder ved straffedomstolen. Han agter at opspore morderen med hjælp fra sin kollega, Sandoval, og sin nærmeste overordnede, den også meget smukke Irene, som han er håbløst forgabt i.

25 år senere skriver han en bog om hele miseren, og dét kaster nyt lys både over fortiden og hans egen fremtid.

 

Kim Skotte, Politiken: 

Øjnene er sjælens spejl. Man kan se det hele i øjnene. Skyld, begær, ensomhed, trods, usikkerhed, hån. Blot kan man bare ikke vide, om det, man ser, nu også er sandheden. Måske er billedet i sjælens spejl forvrænget. Eller måske er de hemmeligheder, du tror, du ser afspejlet i de andres øjne, i virkeligheden noget, du bilder dig ind eller ser i dig selv? Denne filosofiskpoetiske præmis er udgangspunktet for den argentinske oscarvinder ’Øjnenes hemmelighed’ af Juan José Campanella.

En melankolsk spændingsfilm af de sjældne. På én gang uortodoks krimi og solid, traditionel fortællekunst med et par interessante krummelurer.

Hvad skete der egentlig dengang? Hvor meget af det er ønsketænkning, retouche og forvanskning? Da Esposito søger svar, bliver gamle kolde spor på flere måder igen varme. 'Øjnenes hemmelighed' er filmnoir på latinamerikansk. En spændende og dybt tilfredsstillende lokal variant med uventede stænk af humor og sentimentalitet.

 

Trailer: Øjnenes hemmelighed
 

Uge 37 Spilletider

Om filmen

 

Action / Drama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Tirsdag 14. september 

Onsdag 15. september

Torsdag 16. september

Fredag 17. september

Lørdag 18. september Lukket

Søndag 19. september  

 

Billetpris, kr. 55

Spilletid ca. 2 t. 15 min. 

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

 

the Karate Kid

Hjemme i Detroit er den 12-årige Dre (Jaden Smith) den populæreste dreng i sin skoleklasse. Men da moren flytter til Beijing og tager sønnike med, er han pludselig den underlige fremmede, som alle andre elsker at mobbe. Så er det jo heldigt, at den lokale altmuligmand Mr. Han (Jackie Chan) også er lidt af en lommefilosof og en ekspert ud i kampsport.

Jyllands-Posten: "Ren og rørende underholdning med betagende billeder. 'The Karate Kid' anno 2010 er en moderne gendigtning af originalen fra 1984, som er lykkedes forbavsende fint."

BT: Blandingen af Jackie Chans erfaring og humor, Jaden Smiths ustoppelige energi og Kinas smukke landskaber gør genindspilningen af 'Karate Kid' til et velplaceret spark bagi til samtlige tvivlere."

Trailer: the Karate Kid

 

Uge 38 Spilletider

Om filmen

 

Drama

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 20. september

Tirsdag 21. september 

Onsdag 22. september

Torsdag 23. september

Fredag 24. september

Lørdag 25. september Lukket

Søndag 26. september   

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 55 min. 

 

 

Aldersgrænse 15 år

 

 

 

 

 

 

 

Hævnen er en stort anlagt fortælling om venskab, hævn og utroskab. Filmen trækker spor fra den brutale hverdag i en afrikansk flygtningelejr til den smukke idyl i en sovende dansk provinsby. Anton arbejder som læge i en nødhjælpsorganisation og pendler mellem en flygtningelejr i Afrika og sit hjem i Danmark, hvor han har to små sønner. Han har svigtet sin elskede kone Marianne, og de prøver nu at vænne sig til et liv uden hinanden. Sideløbende begynder Antons 10-årige søn Elias at blive venner med den nye dreng i klassen, Christian. Dette usædvanlige venskab udvikler sig snart til en foruroligende alliance, som truer med at ødelægge landsbyidyllen for altid.

Filmen er instrueret af Susanne Bier. I hoved-rollerne ses Trine Dyrholm som lægen Marianne, hendes svenske mand Anton spilles af én af Sveriges største mandlige stjerner, Mikael Persbrandt, og i den tredje store rolle som enkemanden Claus ses Ulrich Thomsen.

Susanne Bier har instrueret:

Trailer: Hævnen

Uge 39 Spilletider

Om filmen

 

Action / Science Fiction / Thriller

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 27. september

Tirsdag 28. september 

Onsdag 29. september

Torsdag 30. september

Fredag 1. oktober

Lørdag 2. oktober Lukket

Søndag 3. oktober  

 

Billetpris, kr. 60

Spilletid ca. 2 t. 20 min. 

 

 

Aldersgrænse 15 år

 

 

 

Inception

Ved hjælp af tophemmelig teknologi kan Dom Cobb trænge ind i andres drømme og udtrække ideer fra deres natlige hjernespind. Men på sin seneste opgave bliver han hyret til at gøre præcis det modsatte. Cobb skal plante en idé i hjernen på forretningsmanden Saitos rival, Fischer. Drømmetyven indrullerer et helt hold af hjælpere til missionen, som naturligvis er endnu mere kompliceret, end den lyder ...

Kim Skotte, Politiken

"En vildt ambitiøs og åndeløst spændende film, som fusionerer hæsblæsende action med dristige tankespring mellem forskellige lag af drøm og virkelighed."

 

Ebbe Iversen, Berlingske Tidende:

"...formår på én gang at være voldsomt indviklet og vildt underholdende"

Trailer: Inception

 

Uge 40 Spilletider

Om filmen

 

Drama

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 4. oktober

Tirsdag 5. oktober  

Onsdag 6. oktober 

Torsdag 7. oktober

Fredag 8. oktober

Lørdag 9. oktober Lukket

Søndag 10. oktober Lukket  

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 25 min. 

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

Nordborg bio

byder

alle dage

på et glas vin

 

 

 

Kristin Scott Thomas

i

Lykken er Lunefuld

 orginaltitel: Partir

Susanne er efterhånden lullet godt i søvn af sit kedelige overklasseliv med lægemand og to teenagebørn. For at få lidt indhold i tilværelsen genoptager hun sit gamle job som fysioterapeut, og det kræver tilbygningen af et venteværelse. Søreme om ikke håndværkeren, Ivan, lægger an på den opblomstrende Susanne, som beredvilligt kaster sig i hans favn.

Rikke Rottensten, IN:

"Smuk film om en forelskelse, som kommer i en så stærk bølge og er så dyb, at alting forandrer sig. Kristin Scott Thomas er eminent som den smukke, sofistikerede Suzanne" 

 

Kim Skotte, Politiken:

"Kristin Scott Thomas gør den modne kvinde til sexet stjerne i europæisk film." 

 

Max Melgaard, Nordjyske:

"Ikke bare solidt skuespil. Det er formidabelt. Højspændt, fransk, erotisk drama" 

 

Uge 41 Spilletider

Om filmen

 

Adventure / Animation / Drama / Komedie

 

 

I

Efterårsferien

 

 

 

 

 

kl. 15.00

 

Lørdag 16. oktober

Søndag 17. oktober 

 

Billetpris, kr. 40

Spilletid ca. 1. t. 35 min. 

 

 

Tilladt for alle 

 

 

 

 

Toy Story 3

Anders er efterhånden blevet så gammel, at han flytter hjemmefra for at gå på universitet. Hans omfattende samling af legetøj bliver overladt til det lokale dagplejecenter. De frådende unger udviser dog ikke just den ømhed og respekt, som Woody, Buzz & Co. er vant til fra Anders' værelse. En storstilet flugtaktion må sættes i værk!

Trailer: Toy Story 3

Uge 41 Spilletider

Om filmen

 

Action / Thriller

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 11. oktober

Tirsdag 12. oktober  

Onsdag 13. oktober 

Torsdag 14. oktober

Fredag 15. oktober

Lørdag 16. oktober Lukket

Søndag 17. oktober  

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 35 min. 

 

 

Aldersgrænse 15 år

 

 

 

 

 

 

 

 

Salt

Under et ellers rutinepræget forhør af en russisk afhopper bliver CIA-agent Evelyn Salt udpeget som russisk 'sovende' spion. Hun benægter anklagen, men mistanken bestyrkes, da hendes ægtemand pludselig forsvinder. Salt tager sagen i egen hånd, og tæt forfulgt af både russiske og amerikanske agenter går hun undercover i New York, hvor Ruslands præsident også bliver viklet ind i den spegede affære.

Trailer: SALT

Uge 42 Spilletider

Om filmen

 

Adventure / Animation / Drama / Komedie

 

 

I

Efterårsferien

 

kl. 18.00

 

Mandag 18. oktober 

Tirsdag 19. oktober

Onsdag 20. oktober

Torsdag 21. oktober

Fredag 22. oktober Udsolgt

 

kl. 15.00

 

Lørdag 23. oktober Udsolgt!

Søndag 24. oktober 

 

Billetpris, kr. 40

Spilletid ca. 1. t. 35 min. 

 

 

Tilladt for alle 

 

 

 

 

Toy Story 3

Anders er efterhånden blevet så gammel, at han flytter hjemmefra for at gå på universitet. Hans omfattende samling af legetøj bliver overladt til det lokale dagplejecenter. De frådende unger udviser dog ikke just den ømhed og respekt, som Woody, Buzz & Co. er vant til fra Anders' værelse. En storstilet flugtaktion må sættes i værk!

 

 

 

 

Trailer: Toy Story 3

Uge 43 Spilletider

Om filmen

 

Komedie

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 25. oktober

Tirsdag 26. oktober  

Onsdag 27. oktober 

Torsdag 28. oktober

Fredag 29. oktober

Lørdag 30. oktober Lukket

Søndag 31. oktober Lukket  

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 35 min. 

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Soul kitchen

I et lidt gustent kvarter i Hamburg driver den unge tysk-græske Zinos en restaurant, der serverer bratwürst, makaroni med ost og frosne pizzaer. Kæresten er flyttet til Shanghai, broren er tæt på en kriminel løbebane og myndighederne truer med at lukke biksen. For at få styr på sit liv hyrer han en stjernekok og smider saftig soul på stereoanlægget. Men det er ikke lige noget for stamkunderne.

 

Uge 44 Spilletider

Om filmen

 

 

Drama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 1. november

Tirsdag 2. november  

Onsdag 3. november 

Torsdag 4. november

Fredag 5. november

Lørdag 6. november Lukket

Søndag 7. november

 

Billetpris, kr. 60

Spilletid ca. 2 t. 15 min. 

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

 

Wall Street

Money Never Sleeps

Den glatte børshaj Gordon Gekko har haft eget værelse på Hotel Tremmely i otte år, og da han atter sættes fri, ser storfinansens verden noget anderledes ud end dengang. Tilsyneladende reformeret prøver han at reparere forholdet til sin datter, der hader ham. Gordon zoomer dog snart ind på datterens kæreste, Jake, der som Wall Street-spiller er lige så smart og skarp som Gordon var i sine velmagtsdage.

 

Trailer: Wall Street: Money Never Sleeps

Uge 45 Spilletider

Om filmen

 

Animation / Komedie

 

 

 

 

 

 

 

kl. 18.00

 

Mandag 8. november

Tirsdag 9. november  

Onsdag 10. november 

Torsdag 11. november

Fredag 12. november

 

kl. 15.00

Lørdag 13. november

Søndag 14. november

 

Billetpris, kr. 40

Spilletid ca. 1 t. 35 min. 

 

 
 

 

 

 

 

 

 

 

Olsen-Banden

På de bonede gulve

Egon har en plan! Han skal bruge en boremaskine, en karton honning- og sveskejuice samt en bunke døde rotter. Målet er H. C. Andersens originale fjerpen, som selveste Statsministeriet har rekrutteret Olsen-Banden til at rapse fra Det Danske Export Museum. Det gælder angiveligt rigets sikkerhed og omdømme. Eller også er det bare bandens ærkefjende, Hallandsen, der igen har taget røven på Egon ...

 

Trailer: Olsen-Banden på de bonede gulve

Uge 46 Spilletider

Om filmen

 

Drama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 15. november

Tirsdag 16. november  

Onsdag 17. november 

Torsdag 18. november

Fredag 19. november

Lørdag 20. november Lukket

Søndag 21. november

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 20 min. 

 

 

Aldersgrænse 15 år

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hold om mig

 

I skoletimerne sender Mikkel prøvende blikke til klassens stille og indelukkede pige, Sara, der er smigret over opmærksomheden. Da Mikkel og hans ven Hassan leger flirtende med hende i et frikvarter, bliver Hassans kæreste, Louise, jaloux og begynder at sprede ondsindede rygter om Sara. Louises hævn udvikler sig hurtigt til mobning og det, der er værre.

Trailer: Hold om mig

Uge 47 Spilletider

Om filmen

 

Drama / Komedie

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 22. november

Tirsdag 23. november  

Onsdag 24. november 

Torsdag 25. november

Fredag 26. november

Lørdag 27. november Lukket

Søndag 28. november

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 45 min. 

 

 

Tilladt for alle

Frarådes under 7 år

 

  

 

 

 

 

 

Filmen om Facebook

The Social Network

Instruktør: David Fincher

Mark Zuckerberg revolutionerer de sociale omgangsformer på nettet, da han som studerende på Harvard udvikler The Facebook. Men ironisk nok rækker it-geniets sociale intelligens ikke ud over hans egne fingerspidser. Da han anklages for at have stjålet ideen til netværket, støder Mark sin forretningspartner og eneste virkelige ven, Eduardo Saverin, fra sig i et blodigt juridisk slagsmål.

Frederikke Lett, Jyllandsposten:

Manuskriptet er vittigt, sorgmuntert og intelligent. Instruktionen af David Fincher er pletfri, og de mange fine præstationer en nydelse. Tilbage er bare at sige: Se den igen og igen.

 

Henning Høeg, B.T.:

Her er ingen biljagter eller special effekts. Og alene takket være et godt manuskript, en god historie og fantastisk skuespil ender filmen som ugens uundgåelige.

 

Chr. Monggard Christensen, Information: Gir ej stjerner.

Det høje tempo og de mange tidsspring giver filmen energi og dynamik, og på intet tidspunkt føler man sig mindre end revet med af det, der foregår oppe på lærredet.

 

David Fincher har instrueret:

      Alien 3 (1992)

     Se7ven (1995)

    The Game (1997)

   Fight Club (1999)

  Panic Room (2002)

 Zodiac (2006)

Benjamin Buttons forunderlige liv (2008)

 

Trailer: The Social Network

Uge 48 Spilletider

Om filmen

 

Drama / Komedie

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 29. november

Tirsdag 30. november  

Onsdag 1. december 

Torsdag 2. december

Fredag 3. december

Lørdag 4. december  Lukket

Søndag 5. december

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 35 min. 

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sandheden om mænd

Efter ti års samliv flytter manusforfatteren Mads og hans kæreste Marie i parcelhus. Men tanken om at etablere familie får Mads til at panikke. Han tager en time out og finder en trashet lejlighed, hvor han kan skrive den store kunstfilm, han mener, han har i sig. Samtidig vender han tilbage til datingscenen med alt, hvad det indebærer - men måske er det alligevel overvurderet at 'leve livet som en guitarsolo'?

Ebbe Iversen, Berlingske Tidende:

"En sprudlende og på alle måder prægtig oplevelse."

 

Henrik Queitsch, Ekstra Bladet :

"Alt i denne film fungere - også selv om man har set meget af det før. Ikke mindst fordi det er så forbandet godt skruet sammen Af Arcel (Kongekabale) og hans faste medforfatter Rasmus Heisterberg.

Trailer: Sandheden om mænd

Uge 49 Spilletider

Om filmen

 

Grusomme mig

Animationt

 

 

 

kl. 18.00

 

Mandag 6. december

Tirsdag 7. december  

Onsdag 8. december 

Torsdag 9. december

Fredag 10. december

 

kl. 15.00

 

Lørdag 11. december  

Søndag 12. december

 

Billetpris, kr. 40

Spilletid ca. 1 t. 30 min. 

 

Tilladt for alle

 

 

 

 

Grusomme mig

Original titel: Despicable me

 

I et dystert, dunkelt hus bor Gru. Og Gru er en grusom type. Han er så grusom, at han har udtænkt en plan, som vil chokere hele verden: Han vil stjæle månen. Intet kan stoppe Gru, for han bruger både krympestråler, frysestråler og tungt armerede køretøjer og luftfartøjer til at rydde eventuelle modstandere af vejen. Men så møder han de tre forældreløse piger Agnes, Edith og Margo. Og de synes ganske overraskende, at Gru har faderpotentiale.

Søren Vinterberg, Politiken:

"...er tilberedt af folk med fræk fortællerytme, hensynsløst hittepåsomme gags og så det uundværlige tilskud af ægte barnlig hjertelighed. Veldoseret lattergas, så længe det varer

 

Se traileren og grin!

 

Trailer: Grusomme mig

 

Komedie / Krimi

 

 

 

 

 

 

 

kl. 20.00

 

Onsdag 8. december 

Torsdag 9. december

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 40 min. 

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En filmelskerfilm

Nordborg Bio byder begge

 dage på et glas vin

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Micmacs

Det glade vanvid

Som barn bliver Bazils far sprunget i stumper og stykker af en landmine i Sahara. Så da Bazil som voksen mister sit job efter et vildfarent projektil fra et gadeskyderi sætter sig fast i hans kranie, har han fået nok. Sammen med sine nye klunservenner, der bor i en hule bygget af skrald og skrot, lægger han en snedig plan for at få hævn over de slemme våbenfabrikanter.

 

Jean - Pierre Jeunet har instrueret:

Delicatessen, 1991

De fortabte børns by, 1995

Den fabelagtige Amelié fra Montmartre, 2001

En lang forlovelse, 2004

 

Trailer: Micmacs

Uge 50 Spilletider

Om filmen

 

Drama

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 13. december

Tirsdag 14. december   

Onsdag 15. december  

Torsdag 16. december

Fredag 17. december 

Lørdag 18. december  Lukket

Søndag 19. december

 

Billetpris, kr. 60

Spilletid ca. 2 t. 15 min. 

 

Tilladt for alle

 

 

 

 

Spis bed elsk

 orginaltitel: Eat Pray Love

 

Liz Gilbert (Julia Roberts) er en moderne, selvstændig kvinde, der forlader sin sikre hverdag og drager ud på en global dannelsesrejse efter gennem nogle år at have oparbejdet et altfortærende behov for at opleve, mærke og begejstres af verden og samtidig forsøge at genfinde og genoplade sit sande jeg. Efter en traumatisk skilsmisse står Liz over for en skillevej i sit liv, men i stedet for at resignere, tager hun en årelang orlov fra sit job, forlader sin hidtidige tryghedszone og sætter alt ind på at ændre sit liv ved at opleve verden. Undervejs på sine vidunderlige og eksotiske rejser oplever hun alt fra det enkle måltids simple glæde i Italien, bønnens berusende kraft i Indien og sidst, men ikke mindst, kærlighedens uventede indre ro og balance på Bali.

 

Trailer: SPIS, BED, ELSK

Uge 51 Spilletider

Om filmen

 

Fed underholdning

 

Aktion / Komedie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Mandag 20. december

Tirsdag 21. december   

Onsdag 22. december  

Torsdag 23. december  Lukket

Fredag 24. december  Lukket  

 

Billetpris, kr. 50

Spilletid ca. 1 t. 41 min. 

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bruce Willis

Morgan Freeman

John Malkovich

Mary-Louise Parker

&

Helen Mirren

 

i den fantastiske

R E D

At førtidspensionisten Frank Moses ikke har futmælk i årerne, erfarer et sydafrikansk lejemorderteam, da de angriber ham i hjemmet. Moses er nemlig eks-CIA-agent af tophemmeligste art, og han samler sit tidligere hold - med en gennemsnitsalder godt over 50 - for at finde ud af, hvem der jagter ham. På slæb har han den søde pige fra skattekontoret, som nok havde forestillet sig en fredeligere date.

 

Trailer: R E D

Uge 51/52 Spilletider

Om filmen

v

Adventure

 

 

 

 

 

 

 

kl. 19.00

 

Lørdag 25. december

Søndag 26. december

Man. 27. dec. også kl. 15.00

Tir. 28. dec. også kl. 15.00

Onsdag 29. december 

Torsdag 30. december

Fredag 31. december  Lukket

Lørdag 1. januar

Søndag 2. januar

 

Billetpris, kr. 70

Spilletid ca. 2 t. 25 min. 

 

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

Harry Potter

og

Dødsregalierne

1. del.

Original titel:

Harry Potter and the Deathly Hallows: Part I

Mørkets kræfter har overtaget Hogwarts, og tiden er kommet til, at Harry, Hermione og Ron må stå på egne ben. Sammen drager de ud for at finde og tilintetgøre horcruxerne, der er hemmeligheden bag Voldemorts udødelighed. Men undervejs opdager Harry den glemte legende om Dødsregalierne, som kan afgøre udfaldet af hans endelige opgør med Voldemort

 

 

 

Trailer: Harry Potter nr. 7, 1.del

  The End  
Einde, Ende, Endir Fin, Fine, Final, Finam,  Fino,

G l e m m e b o g e n

2010

Konec, Koniec, kpaj, Kraj, Loppu, Slut, Slutt, Son, τέλος,