Start

   Kalender

                              Film i Nordborg Bio

Info

Kontakt os

  - Opdater -  
  

G l e m m e b o g e n

2020

 

 2020 .......Spilletider.......

Om filmen

 

g

 

Drama, Komedie, Krimi

 

 

 

Frost 2

19.00

 

Torsdag 2. januar

Fredag 3. januar

Lørdag 4. januar Spilles ikke

Søndag 5. januar

Mandag 6. januar

Tirsdag 7. januar

Onsdag 8. januar

 

Billetpris, 70 kr.  

Spilletid ca. 2 t. 10 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

Knives Out

Da den velhavende krimiforfatter Harlan Thrombey findes med halsen skåret over på sin 85-års fødselsdag, er alle medlemmerne i hans familie under mistanke, og den excentriske detektiv Benoit Blanc tilkaldes anonymt for at undersøge mysteriet. Hurtigt begynder alle skeletterne at vælte ud af skabene, og Blanc tænker, at sagen stikker dybere end blot skærmydsler i en dysfunktionel familie.

 

 

 

 

Adventure, Komedie

 

 

 

 

 

Frost 2

15.00

 

Lørdag 4. januar

Søndag 5. januar

 

 Billetpris, 70 kr.  

   Spilletid ca. 1 t. 40 min.

 

Tilladt for alle

 Frarådes under 7 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frost II

Som børn fik de to søstre Elsa og Anna fortalt historien om, hvordan deres far som ung mand blev reddet under et slag i Den Fortryllede Skov mod nord. Nu hører Elsa pludseligt en lokkende sang komme fra skoven og i næste nu hærger en mystisk magi hele Arendal, så indbyggerne må flygte. Elsa må derfor, sammen med Anna, Kristoffer og Olaf, følge sangen og løse mysteriet om Den Fortryllede Skov.

 

 

 

 

Fribiletter udstedt af Nordborg Bio kan ikke anvendes til Frost 2

 2

0

Drama, Komedie

 

Cats

19.00

 

Torsdag 9. januar

Fredag 10. januar

Lørdag 11. januar Spilles ikke

Søndag 12. januar

Mandag 13. januar

Tirsdag 14. januar

Onsdag 15. januar

 

Billetpris, 70 kr.  

Spilletid ca. 1 t. 50 min.

 

 Tilladt for alle

 

 

 

.......Spi......

C A T S

Da den unge hunkat Victoria kasseres af sin ejer, møder hun en flok baggårdskatte i Londons gyder, som kalder sig for Jellicle-kattene. De er i gang med at forberede sig til deres årlige stormøde, hvor flokkens gamle matriark vil udpeje et medlem til at bestige pladsen til ”The Heaviside Layer” og få en bedre tilværelse. Men den luskede hankat Macavity er ude på at snyde sig til positionen.

Det musikalske drama er baseret på digtsamlingen "Old Possum's Books of Practical Cats" af T. S. Eliot der udkom i 1939, oversat til dansk ved Kai Friis Møller 1958 "Gamle Possum's Bog om Praktiske Katte."

 

Drama, Krigsfilm

 

 

De forbandede år

19.00

 

Torsdag 16. januar

Fredag 17. januar

Lørdag 18. januar Spilles ikke

Søndag 19. januar

Mandag 20. januar

Tirsdag 21. januar

 

10.00

Onsdag 22. januar

 med danske undertekster

 

19.00

 

Onsdag 22. januar

Torsdag 23. januar

Fredag 24. januar

Lørdag 25. januar Spilles ikke

Søndag 26. januar

 

 Billetpris, 90 kr.  

   Spilletid ca. 2 t. 35 min.

 

Aldersgrænse 15 år

 

 

 

 

 

De forbandede år

Karl Skov er en selfmade, succesfuld ejer af en stor elektronikfabrik og har en kone, Eva, og fem børn. De lever det gode, privilegerede overklasseliv på Strandvejen nord for København, da nazisterne besætter Danmark i april 1940. Karl kæmper for at videreføre produktionen på fabrikken, men for at beskytte sin familie og ansatte begynder han modstræbende at producere til det tyske marked. Det bringer ham ind i et kontroversielt samarbejde med besættelsesmagten og medfører smertelige brud i familien.

’De forbandede år’ er Anders Refns største og mest ambitiøse film til dato. Efter film som ’Strømer’, ’Slægten’ og ’Sort høst’ har Refn nu realiseret sin storfilm om 2. verdenskrig, som han har arbejdet på i over 20 år. I spidsen for det store ensemble ses Jesper Christensen som Karl Skov. Jesper Christensen har spillet alt – fra Bond-skurk til dranker i ’Bænken’ og senest desperat bonde i ’Før frosten’.

 

 

 

 

 

 

Action, Komedie, Krimi

 

 

 

 

 

Bad Boys for Life

19.00

 

Mandag 27. januar

Tirsdag 28. januar

Onsdag 29. januar

Torsdag 30. januar

Fredag 31. januar

Lørdag 1. februar Spilles ikke

Søndag 2. februar

 

Billetpris, 70 kr.  

Spilletid ca. 1 t. 50 min.

 

Aldersgrænse 15 år

 

 

 

 

 

 

 

Bad Boys for Life

Det umage politimakkerpar Mike Lowrey og Marcus Burnett er i årenes løb vokset endnu mere fra hinanden, da Mike stadig lever livet som ungkarl, og Marcus mere end nogensinde før ser sin familie som sit livs grundpille. Yderligere gnidninger mellem dem opstår, da Marcus planlægger at gå på pension, men den plan må midlertidigt skrinlægges, da en særligt grum narkokartelleder skaber problemer i byen.

Marcus planlægger at gå på pension, men den plan må midlertidigt skrinlægges, da en særligt grum narkokartelleder skaber problemer i

 

 

 

 

 

Drama, Krigsfilm

 

 

 

 

 

1917

19.00

 

Mandag 3. februar

Tirsdag 4. februar

Onsdag 5. februar

Torsdag 6. februar

Fredag 7. februar

 

Billetpris, 70 kr.

Spilletid ca. 1 t. 50 min.

 

Aldersgrænse 15 år

 

 

 

 

1917

I Nordfrankrig i foråret 1917 står to britiske regimenter til at blive udsat for et bagholdsangreb af tyskerne. Den eneste måde at undgå angrebet er ved at fragte beskeden til regimenternes officerer med kurér gennem Ingenmandsland, og den opgave får de to unge korporaler Blake og Schofield, som nu må kæmpe sig gennem mudder, lig og pigtråd for at levere beskeden og redde 1600 soldaters liv.

 

 

 

 

 

Familiefilm

 

 

 

 

Drømmebyggerne

15.00

 

Lørdag 8. februar

Søndag 9. februar

 

17.00

 

Mandag 10. februar

Tirsdag 11. februar

Onsdag 12. februar

Torsdag 13. februar

Fredag 14. februar

 

15.00

 

Lørdag 15. februar

Søndag 16. februar

 

Billetpris, 65 kr.

Spilletid ca. 1 t. 20 min.

 

Tilladt for alle

 Frarådes under 7 år

 

 

 

 

Drømmebyggerne

Den 12-årige pige Minnas far får en kæreste, får Minna til gengæld en stedsøster, Jenny, hvilket vender op og ned på Minnas bekymringsfrie tilværelse. En nat, mens hun drømmer, opdager Minna, at drømme skabes af de såkaldte drømmebyggere, og at drømme kan ændre folks personlighed. Hun beslutter sig for at ændre Jenny med hendes drømme, men noget går grueligt galt, og Minna må nu rette fejlen.

 

 

 

 

Action, Adventure

 

 

 

 

 

 

Spioner på missioner

 

15.00

 

Lørdag 22. februar 

Søndag 23. februar

 

Billetpris, 65 kr.

Spilletid ca. 1 t. 40 min.

 

Tilladt for alle

 Frarådes under 7 år

 

Spioner på missioner

Da mesterspionen Lance Sterling kommer hjem fra en mission i Japan, hvor han forpurrede terroristen Killians våbenhandel, viser en forfalsket overvågningsvideo, at Lance selv stjal våbnet. Lance må derfor flygte fra sit eget agentbureau, men da han opsøger tekniknørden Walter for at få hjælp, forvandles Lance til en due, og det umage par må nu rette fejlen, stoppe Killian og redde Lances renommé.

 

 

 

Komedie

 

 

 

 

 

Klovn The Final

 

19.00

 

Torsdag 13. februar

Fredag 14. februar

Lørdag 15. februar  Spilles ikke

Søndag 16. februar

Mandag 17. februar

Tirsdag 18. februar

Onsdag 19. februar

Torsdag 20. februar

Fredag 21. februar

Lørdag 22. februar  Spilles ikke

Søndag 23. februar

 

Billetpris, 70 kr.

Spilletid ca. 1 t. 35 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

KLOVN

THE FINAL

Frank er ved at runde de 50 år, og kærligheden og ægteskabet kræver nu efterhånden så meget arbejde at holde ved lige, at Mia overvejer at lade sig skille fra Frank. Casper er dog af den mening, at hun skal lægges på is for en tid og agter at tage Frank med på en fødselsdagsherretur til Island, men turen går ikke som planlagt, hvilket får Frank til at reevaluere tilværelsen og kærligheden.

Ekstra Bladet:

Ud over at være noget af det mest begavede, indsigtsfulde og fordomsfri, vi nogensinde kommer til at se om (midaldrende) manderoller og identitet - og såmænd også om ægteskabets væsen - så er 'Klovn The Final'  tilmed den sjoveste danske film siden 'Klovn The Movie'

 

Action, Drama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Le Mans '66

 

10.45

 

Tirsdag 25. februar

 

 Billetpris, 90 kr.  

   Spilletid ca. 2 t. 30 min.

 

Tilladt for alle

 Frarådes under 7 år

 

Le Mans '66

Da den italienske bilfabrikant Ferrari afviser at lade sig opkøbe af amerikanske Ford Motors og tilmed tilsviner ejeren Henry Ford II, sværger denne at slå Ferrari ved at bygge en bedre racerbil og vinde Le Mans-løbet. Han indhenter bildesigneren Carroll Shelby til projektet, men problemerne opstår, da Shelby insisterer på at bruge den uregerlige, men også uforlignelige Ken Miles som Fords kører.

 

 

 

Dokumentar

 

 

 

 

 

 

 

Oplæg af

filminstruktøren

Thomas Kvist Christiansen

 

10.00

 

Onsdag 26. februar

 

Billetpris, 80 kr.

Spilletid ca. 1 t. 20 min.

 

 

 

 

Arlette

En historie  vi aldrig må glemme

I år er det 75 år siden, at nazisternes værste døds- og udryddelseslejr Auschwitz blev befriet. Det skete den 27. januar 1945. På det tidspunkt var den 20-årige Arlette Levy, der havde været fange i lejren i et år, undervejs på en udmattende dødsmarch. Arlette Levy snød døden i Auschwitz, vendte hjem til sin familie i Paris, og fandt efter krigen kærligheden i København. Arlette blev gift med Ole og fik efternavnet Andersen.       

I dag er Arlette Andersen et af de sidste overlevende vidner til et af de mørkeste kapitler i verdenshistorien - et ansigt på historien om Holocaust. I maj 2017 kunne journalist, fotograf og filminstruktør Thomas Kvist Christiansen, sammen med et lille filmhold, præsentere filmen om Arlette Andersens liv. Filmen har været en succes, og netop i 2020 lanceres den i en ny og opdateret version med længere spilletid.   

Den 26. februar kl. 10 vises 2020-version af filmen, ”Arlette – en historie vi aldrig må glemme”, i Nordborg Bio med oplæg af filminstruktøren Thomas Kvist Christiansen. 

 

 

Drama, Komedie, Thriller

 

 

 

 

 

P a r a s i t e

19.00

 

Mandag 24. februar

Tirsdag 25. februar

Onsdag 26. februar

 

Billetpris, 70 kr.

Spilletid ca. 2 t. 10 min.

 

Aldersgrænse 15 år

 

                                                

       Best Picture            Best Directing     Best Original Screenplay  Best Picture Foreign Language

P a r a s i t e

Da den arbejdsløse og fattige unge mand Ki-taek bliver spurgt af sin ven, om han vil overtage hans tjans som engelsklærer for en ung pige i en velhavende familie, griber Ki-taek chancen. Han indynder sig hurtigt hos både pigen og hendes mor, og ved snilde og svindel overtaler han dem til også at ansætte sin mor, far og søster. Men familien gemmer på hemmeligheder, hvilket skaber problemer.

Politiken:

"Hyperintelligente og dybt flabede 'Parasite' er groft underholdende. Sjov, makaber og stilsikker som bare pokker."

 

Parasite har taget både publikum og anmeldere med storm.

 

Vinder af De Gyldne Palmer i Cannes.

 

 

Drama

 

 

 

 

Onkel

 

15.00

 

Søndag 1. marts

 

Billetpris, 65 kr.

Spilletid ca. 1 t. 50 min.

 

 Tilladt for alle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

O n k e l

 

Onkel er stille og roligt gået hen blevet en stor succes.

I Nordborg Bio var den vores bedst besøgte film i 2019, og på landsplan har den nu rundet 40.000 billetter.

Nomineret til 4 Robert priser og 3 Bodil priser

 

 

 

 

 

 

 

 

Drama

 

 

 

 

 

 

En helt almindelig familie

 

19.00

 

Torsdag 27. februar

Fredag 28. februar

Lørdag 29. februar Spilles ikke

Søndag 1. marts

Mandag 2. marts

Tirsdag 3. marts

Onsdag 4. marts

 

Billetpris, 70 kr.

Spilletid ca. 1 t. 30 min.

 

Tilladt for alle

 Frarådes under 7 år

 

 

 

 

 

 

En helt almindelig familie

Faderen Thomas, moderen Helle og deres to døtre, Caroline og Emma, er en helt almindelig familie indtil dagen, hvor Thomas fortæller, at han er transkønnet og tager navneforandring til Agnete. Dette ændrer alt i den lille familie, og især for 11-årige Emma, som har svært ved at acceptere ændringerne og nu ikke længere ved, om far stadig kan lide fodbold, og om far overhovedet stadig er far.

 

 

 

 

 

 

 

 

Drama

 

 

 

 

Bombshell

 

19.00

 

Torsdag 5. marts

Fredag 6. marts

Lørdag 7. februar Spilles ikke

Søndag 8. marts

Mandag 9. marts

Tirsdag 10. marts

Onsdag 11. marts

 

Billetpris, 70 kr.

Spilletid ca. 1 t. 45 min.

 

Tilladt for alle

 Frarådes under 7 år

 

 

 

Bombshell

Den idealistiske Kayla Posposil ansættes hos Fox News, USA's mest magtfulde medieimperium og en notorisk sexistisk arbejdsplads, men hendes arbejdsforhold bliver ikke som forventet, og da hun sagsøger Fox' netværkspatriark, Roger Ailes, for sexchikane, står hendes to garvede kolleger, Megyn Kelly og Gretchen Carlson, ligeledes frem og fortæller om deres oplevelser i det giftige arbejdsmiljø.

 

 

 Corona 

Pause

11/3 - 6/6  2020

 

Adventure, Familiefilm, Komedie

 

 

 

 

 

 

15.00

Lørdag 6. juni

Søndag 7. juini

 

Billetpris, 60 kr.

Spilletid ca. 1 t. 35 min.

 

Tilladt for alle

 

 

Fremad

De to teenagebrødre Ian og Barley er alfer og bor i en magisk verden, hvor meget af magien med tiden er gået i glemmebogen, så da Ian på sin 16-årsfødselsdag arver en ældgammel tryllestav fra deres afdøde far, og brødrene forsøger at genoplive ham for en tid, lykkes det dem kun at fremmane hans ben. De to brødre må nu på en magisk tur for at finde en krystal, som vil kunne fuldende fremmaningen.

 

 

 

 

 

Drama

 

 

 

 

 

Onkel

 

19.00

 

Mandag 8. juni

Tirsdag 9. juni

Onsdag 10. juni

 

Billetpris, 60 kr.  

   Spilletid ca. 1 t. 50 min.

 

 Tilladt for alle

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Onkel

 

Onkel er stille og roligt gået hen blevet en stor succes.

I Nordborg Bio var den vores bedst besøgte film i 2019, og på landsplan har den nu rundet 40.000 billetter.

Nomineret til 4 Robert priser og 3 Bodil priser

 

 

 

 

 

 

 

Drama, Thriller

 

 

 

 

 

 

Kød & Blod

19.00

 

Torsdag 11. juni

Fredag 12. juni

Lørdag 13. juni Spilles ikke

Søndag 14. juni

Mandag 15. juni

Tirsdag 16. juni

Onsdag 17. juni

 

Billetpris, 70 kr.

Spilletid ca. 1 t. 30 min.

 

Aldersgrænse 15 år

 

 

 

Sidse Babett Knudsen

 

 

 

KØD & BLOD

Da 17-årige Idas mor omkommer i en bilulykke, bliver Ida placeret i pleje hos sin moster Bodil og dennes tre voksne sønner. Ida modtages af dem alle med varme og omsorg, hvilket gør det svært for hende at tage afstand, da den dominerende Bodil følgende introducerer hende til familiens kriminelle foretagender, og snart er hun fanget i et liv, hvor grænserne mellem vold og kærlighed flyder sammen.

Berlingske Tidende:

"Totalt set er "Kød & Blod" en imponerende holdpræstation fra instruktør skuespillere, der giver nordic noir-genren flere farver at lege med."

 

 

 

 

 

Drama

 

 

 

 

 

 

 

 

Little Women

 

19.00

 

Torsdag 18. juni

Fredag 19. juni

Lørdag 20. juni Spilles ikke

Søndag 21. juni

Mandag 22. juni

Tirsdag 23. juni

Onsdag 24. juni

 

Billetpris, 80 kr.

Spilletid ca. 2 t. 15 min.

 

Tilladt for alle

 Frarådes under 7 år

 

 

 Little Women

I New York i 1868 håber den unge forfatter Jo March at få sin bog om hendes families oplevelser under Den Amerikanske Borgerkrig udgivet. Mens hendes far kæmpede i krigen, boede Jo med sine tre søstre, Amy, Meg og Beth, sammen med deres omsorgsfulde mor, Marmee. Selv om de fire pigebørn var vidt forskellige, besad de alle et kunstnerisk islæt og ønsket om at leve frit i en mandsdomineret verden.

 

 

 

Adventure, Komedie 

g

 

 

 

 

Trolls på verdensturné

 

Torsdag 13. august 18.00

Fredag 14. august 18.00

Lørdag 15. august 15.00

Søndag 16. august 15.00

Mandag 17. august 18.00

Tirsdag 18. august 18.00

Onsdag 19. august 18.00

 

Billetpris, 50 kr.

Spilletid ca. 1 t. 30 min.

 

Tilladt for alle

 Frarådes under 7 år

 

Trolls verdenstur

De to trolls, Poppy og Branch, troede, at pop-trolls var de eneste trolls i verden, men det viser sig, at der faktisk er hele seks grupperinger af trolls, opdelt efter deres særegne musikgenrer. Men freden mellem genrerne er i fare, for Dronning Barb fra hardrockklanen er ude på at erobre de andre genrers territorier, og det er nu op til Poppy og Branch at skabe harmoni mellem trollsgenrerne.

 

 

 

Drama, Komedie

 

 

 

 

 

Wild Rose

 

19.00

 

Torsdag 20. august

Fredag 21. august

Lørdag 22. august  Spilles ikke

Søndag 23. august

Mandag 24. august

Tirsdag 25. august

Onsdag 26. august

Torsdag 27. august

Fredag 28. august

Lørdag 29. august  Spilles ikke

Søndag 30. august

 

Billetpris, 70 kr.

Spilletid ca. 1 t. 50 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

Wild Rose

Den unge, skotske kvinde Rose-Lynn har en blakket fortid og et brændende ønske om at blive country-stjerne i USA, men som nyligt løsladt alenemor med et dårligt betalt rengøringsjob virker drømmen forgæves. Hun får dog hjælp fra sin chef, som introducerer hende for en BBC-radiovært, og Rose-Lynn, der har viljen såvel som talentet, får nu muligheden for at flytte til Nashville og jage sin drøm.

Jyllandsposten:

"...man overgiver sig til contrymusikkens forførende energi, fordi man tror på Buckley. Spillet mellem hende og Walters, der som den tilknappede og ofte skuffende mor er forrygende."

 

Drama, Krigsfilm

 

 

 

 

 

Summerland

19.00

 

Mandag 31. august

Tirsdag 1. september

Onsdag 2. september

 

Billetpris, 70 kr.

Spilletid ca. 1 t. 40 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

Summerland

Under Anden Verdenskrig har forskeren og forfatteren Alice isoleret sig ved en lille landsby i Sydengland og er berygtet blandt de lokale for sit uimødekommende væsen, hvilket passer hende udmærket. Hendes selvvalgte ensomhed afbrydes dog, da hun en dag af myndighederne tvinges til at tage et af krigens ofre, drengen Frank, som plejebarn, men det viser sig, at de to har mere tilfælles end som så.

 

 

 

Drama

 

 

 

 

 

 

Vores mand i Amerika

 

19.00

 

Torsdag 3. september

Fredag 4. september

Lørdag 5. september  Spilles ikke

Søndag 6. september

Mandag 7. september

Tirsdag 8. september

Onsdag 9. september

 

Billetpris, 70 kr.

Spilletid ca. 1 t. 50 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

Vores mand i Amerika

Da Danmark besættes af Tyskland 9. april 1940 vælger den danske ambassadør i Washington - Henrik Kauffmann - at gå sine egne veje og nægte at følge ordrer fra det besatte København. Et gamble, der viser sig at være meget nyttigt og dermed knytter Danmark tæt til supermagten in spe, USA. Ambassadøren fortsætte også efter krigen som ambassadør og med et fortsat turbulent privatliv.

 

 

 

 

Action, Science Fiction, Thriller

 

 

 

 

 

 

Tenet

 

19.00

 

Torsdag 10. september

Fredag 11. september

Lørdag 12. september  Spilles ikke

Søndag 13. september

Mandag 14. september

Tirsdag 15. september

Onsdag 16. september

 

Billetpris, 90 kr.

Spilletid ca. 2 t. 30 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

T e n e t

Da en CIA-agent bliver kontaktet af en mystisk organisation, som giver ham opgaven at stoppe en russisk oligark fra at sætte verdensfreden over styr og starte Tredje Verdenskrig. Dette er dog ingen almindelig mission, for agenten står overfor modstandere bevæbnet med ekstraordinært våben kaldet ”Inversion”, et tidsforvrængende instrument, som er i stand til at vende op og ned på vireligheden. 

 

 

 

 

 

D r a m a

 

 

 

 

 

 

 

After We Collided

 

19.00

 

Torsdag 17. september

Fredag 18. september Spilles ikke

Lørdag 19. september Spilles ikke 

Søndag 20. september

Mandag 21. september

Tirsdag 22. september

Onsdag 23. september

 

Billetpris, 70 kr.

Spilletid ca. 1 t. 30 min.

 

Tilladt for alle

 Frarådes under 7 år

 

 

 

 

After We Collided

Efter at Tessa og Hardin slog op, er Hardin røget tilbage i sine destruktive handlingsmønstre og vaner, hvorimod Tessa, nu med en nyfunden selvtillid, sikrer sig sin drømmepraktikplads i en forlagsvirksomhed, hvor hun møder en fyr, som er alt det, hun burde ønske sig i en kæreste. Alligevel kæmper hun med at slippe tanken om Hardin, men er Hardin virkeligt den, han har givet sig ud for at være.

 

 

COLLIDED 

 

 

 

Drama

 

 

 

 

 

Druk

 

19.00

 

Torsdag 24. september

Fredag 25. september

Lørdag 26. september

Søndag 27. september

Mandag 28. september

Tirsdag 29. september

Onsdag 30. september

Torsdag 1. oktober

Fredag 2. oktober

Lørdag 3. oktober

Søndag 4. oktober

 

Billetpris, 75 kr

Spilletid ca. 1 t. 55 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

En film af Thomas Vinterberg

D r u k

Med Mads Mikkelsen

Thomas Larsen,  Lars Rantje, Thomas Bo Larsen

De fire midaldrende gymnasielærere Martin, Tommy, Peter og Nikolaj indleder et eksperiment, hvor de forsøger at holde en konstant alkoholpromille på 0,5. Forsøget går i begyndelsen over al forventning og vennerne oplever nyt og lettere liv. Men i længden er det daglige alkoholindtag ikke uden konsekvenser på arbejdet og hjemmefronten.

 

 

 

 

Drama

 

 

 

 

Tysktime

 

19.00

 

Mandag 5. oktober

Tirsdag 6. oktober

Onsdag 7. oktober

Torsdag 8. oktober

Fredag 9. oktober

 

Billetpris, 70 kr

Spilletid ca. 2 t. 05 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tysktime

 

Siegfried Lenz´ klassiker "Tysktime" er flot filmatiseret af Christian Schwochow - i forjættende smukke billeder, med Sonja Richter på rollelisten og delvist optaget ved det danske vadehav. Vi starter lige efter Anden Verdenskrig, hvor den unge Siggi Jepsen er sendt til en anstalt for adfærdsvanskelige unge. I tysktimen skal han skrive om "Pligtens glæder", men han kan ikke komme i gang med opgaven. Så i stedet begynder han at skrive om sin opvækst i den nordtyske landsby Rugbüll ved den dansk-tyske grænse, hvor hans far er politibetjent og nidkært overvåger, at den lokale kunstner Nansen (bygget over Emil Nolde) overholder nazisternes maleforbud. Ud over sit frapperende familiedrama byder filmen også en på én gang storslået og humoristisk beskrivelse af marsken og dens befolkning midt i krigens vanvid.

 

 

 

 

Familiefilm, Komedie

 

 

 

Far til Fire

og

Vikingerne

 

15.00

 

Lørdag 10. oktober

Søndag 11. oktober

 

 

17.00

 

Mandag 12. oktober

Tirsdag 13. oktober

Onsdag 14. oktober

Torsdag 15. oktober

Fredag 16. oktober

 

ee

15.00

 

Lørdag 17. oktober

Søndag 18. oktober

 

Billetpris, 65 kr

Spilletid ca. 1 t. 25 min.

 

 Tilladt for alle

 

 

 

 

 

 

Far til Fire

I "Far til fire og Vikingerne" er den ellers så sammentømrede familie i krise. Mie og Ole kan ikke længere holde ud at dele værelse, Søs er træt af at fungere som familiens reservemor, og Far har ikke det sædvanlige overskud til at tackle Onkel Anders' særegne opførsel. Tilbage står Lille Per, som bare er ked af det hele. Onkel Anders tilmelder derfor familien et ophold på et familieterapisted, hvor familien skal leve som vikinger i en uge. I selskab med børnenes feriegæst Olivia, tager familien afsted for at få styr på tingene. Med sig har de selvfølgelig også elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne vikingeøvelser.

og

V i k i n g e r n e

 

 

 

 

 

 

Action, Krimi

 

Shorta

 

19.00

 

Mandag 19. oktober

Tirsdag 20. oktober

Onsdag 21. oktober

 

Billetpris, 70 kr

Spilletid ca. 1 t. 40 min.

 

Aldersgrænse 15 år

 

Shorta

Politimændene Mike og Jens er på patrulje i ghettoen Svalegården, da det bliver offentliggjort at den lokale, 19-årige Talib Ben Hassi er død i politiets varetægt. Dette resulterer i voldsomme reaktioner i bydelen og pludselig er Mike og Jens helt alene i meget fjendtligt territorium.

 

 

Komedie

 

 

 

Madklubben

 

19.00

 

Torsdag 22. oktober

Fredag 23. oktober

Lørdag 24. oktober

Søndag 25. oktober

Mandag 26. oktober

Tirsdag 27. oktober

Onsdag 28. oktober

Torsdag 29. oktober

Fredag 30. oktober

Lørdag 31. oktober Lukket

Søndag 1. november

Mandag 2. november

Tirsdag 3. november

Onsdag 4. november

 

Billetpris, 75 kr

Spilletid ca. 1 t. 35 min.

 

Tilladt for alle

 Frarådes under 7 år

 

 

 

 

E n  l i v s k l o g  k o m e d i e

M a d k l u b b e n

Marie, Vanja og Berling har været veninder siden skoletiden og er nu i deres livs efterår, mens de hver især kæmper med sit.

De beslutter sig for at tage på et madkursus i Syditalien og rejsen bliver en vitamin-indsprøjtning hvor gamle intriger afdækkes og nye eventyr indledes.

 

 K irsten Olesen * Stina Ekblad * Kirsten Lehfeldt * Mia Lyhne

 

Troels Lyby * Rasmus Botoft

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drama, Krigsfilm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Erna i krig

 

19.00

 

Torsdag 5. november

Fredag 6. november

Lørdag 7. oktober Lukket

Søndag 8. november

Mandag 9. november

Tirsdag 10. november

Onsdag 11. november

Torsdag 12. november

Fredag 13. november

Lørdag 14. oktober Lukket

Søndag 15. november

 

Billetpris, 70 kr

Spilletid ca. 1 t. 40 min.

 

Aldersgrænse 15 år

 

 

 Torsdag 12/11 med  

danske undertekster

 

 

 

 

 

Trine Dyrholm     Ulrik Thomsen     Anders W. Berthelsen     Sylvester Byder

 

 

Erna i krig

Første Verdenskrig kører på sidste vers men den udmarvende krig kræver stadig sine nye rekrutter, også i Sønderjylland, der er under tysk herredømme. Da den enfoldige sønderjyske dreng Kalle bliver indkaldt til tjeneste for Det Tyske Kejserrige, beslutter Kalles mor sig for at forklæde sig som soldat og følge sin søn i tykt og tyndt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Drama

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Druk

 

19.00

 

Mandag 16. november

Tirsdag 17. November

Onsdag 18 november

 

Billetpris, 75 kr

Spilletid ca. 1 t. 55 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

En film af Thomas Vinterberg

D r u k

Med Mads Mikkelsen

Thomas Larsen,  Lars Rantje, Thomas Bo Larsen

De fire midaldrende gymnasielærere Martin, Tommy, Peter og Nikolaj indleder et eksperiment, hvor de forsøger at holde en konstant alkoholpromille på 0,5. Forsøget går i begyndelsen over al forventning og vennerne oplever nyt og lettere liv. Men i længden er det daglige alkoholindtag ikke uden konsekvenser på arbejdet og hjemmefronten.

 

 

 

Komedie

Danmarkspremiere

 

 

Retfærdighedens ryttere

 

19.00

 

Torsdag 19. november

Fredag 20. november

Lørdag 21. oktober

Søndag 22. november

Mandag 23. november

Tirsdag 24. november

Onsdag 25. november

Torsdag 26. november

Fredag 27. november

Lørdag 28. oktober Lukket

Søndag 29. november

Mandag 30. november

Tirsdag 1. december

Onsdag 2. december

 

Billetpris, 75 kr

Spilletid ca. 1 t. 50 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 Film af Anders Thomas Jensen

 

Manuskript og Instruktion Anders Thomas Jensen

Mads Mikkelsen   Nikolaj Lie Kaas   Andrea Heick Gadeberg   Lars Brygmann   Nicolas Bro

Intet er tilfældigt

Retfærdighedens ryttere

Den udstationerede soldat Markus må tage hjem, da hans kone på tragisk vis omkommer i en togulykke. På overfladen ligner det et uheld, men den excentriske matematiker Otto, der også var ombord på toget, og hans to kolleger Lennart og Emmenthaler er overbevist

om at det ikke var et uheld. 

 Film af Anders Thomas Jensen

 

 

 

 

Familiefilm

 

 

 

 

Julemandens datter

 

15.00

 

Lørdag 28. november

Søndag 29. november

 

Lørdag 5. december

Søndag 6. december

 

Billetpris, 65 kr

Spilletid ca. 1 t. 25 min.

 

Tilladt for alle

 Frarådes under 7 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Julemandens Datter 2

Jagten på Kong Vinters krystal

 

Lucia er som den første pige blevet optaget på Den internationale julemandsskole på Grønland, men når hendes far er selveste julemanden, har hun også stamtræet i orden. Midt under de travle juleforberedelser bliver Kong Vinters magiske krystal stjålet og mistanken samlet sig om Lucias bedste ven, Oscar. Sammen begiver Oscar og Lucia sig ud for at bevise hans uskyld og kommer på sporet af et komplot mod julen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Dokumentar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7 years of Lukas Graham

 

19.00

 

Torsdag 3. december

Fredag 4. december

Lørdag 5. december Lukket

Søndag 6. december

Mandag 7. december

Tirsdag 8. december

Onsdag 9. december

 

Billetpris, 65 kr

Spilletid ca. 1 t. 15 min.

 

Tilladt for alle

 Frarådes under 7 år

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

7

Years

of

Lukas Graham

Lukas Forchhammer - forsanger og sangskriver i bandet Lukas Graham - har haft rigtig travlt de seneste syv år. Efter gennembruddet med hitsangen '7 Years' fulgte fyldte stadionkoncerter og hype kloden rundt. Men samtidig har Lukas Forchhammer skulle forhold sig til sin fars pludselige død og selv at blive far. 

 

 

a

Action, Krimi 

 

 

 

 

 

 

 

 

Honest Thief

 

19.00

 

Torsdag 10. december

Fredag 11. december

Lørdag 12. december Lukket

Søndag 13. december

Mandag 14. december

Tirsdag 15. december

Onsdag 16. december

 

Billetpris, 70 kr

Spilletid ca. 1 t. 35 min.

 

Aldersgrænse 11 år

 

 

 

 

 

Honest Thief

Den succesrige bankrøver Tom Carter er blevet forelsket og beslutter sig for at tilbagelevere hele sit udbyttet fra røverierne, hvis han til gengæld kan få immunitet leve et normalt liv. Er par politibetjente accepterer aftalen, men er mere interesseret i udbyttet og snart er Tom efterlyst for både drab på politimand og bankrøverier.

- med Liam Neeson